Με τριάντα έξι συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας scramble βορίου Ελλάδος 2021 στη Σκύδρα. Πρώτος Γενικής ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ με τον ΤΖΙΑΤΖΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να ειναι δεύτερος και τον  ΣΑΠΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να κλείνει την τριάδα της άτυπης γενικής. Νικητές ανά κατηγορία οι ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (S1), ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (S2), ΚΑΛΕΝ∆ΕΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (SS), ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (SB), ΒΑΡΣΑΜΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ (SE) και ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (SY). Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα ανα κατηγορία και τα γυρολόγια του κάθε αναβάτη. 

Γυρολόγια του αγώνα ΕΔΩ.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.