Η Σκύδρα διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος SCRAMBLE Β.ΕΛΛΑ∆ΟΣ. Ένας αγώνας που γεννάει προβληματισμούς όχι για την διοργανώσει του Α.Μ.Ο.Σ.Σ. που για ακόμα μία φορά προσπάθησε για το καλύτερο αλλά για το πόσο σέβονται οι λέσχες η μία την άλλη και για το τι αγώνες πραγματικά θέλουμε όλοι.

Η λέσχη της Σκύδρας είναι μία νεοσύστατη λέσχη και προσπαθεί όχι απλά να έχει αθλητές αλλά και να διοργανώνει αγώνες έχοντας μια από τις ελάχιστες ενεργές πίστες MOTOCROSS της Βόρειας Ελλάδας. Τα μέλη της προσπαθούν για το καλύτερο και έχουν στηρίξει πολλές προσπάθειες πολλών από τις λέσχες της βόρειας Ελλάδας με τον ιθύνων νου του Νίκου Μανώλογλου να έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες επίσημες και ανεπίσημες διοργανώσεις αλλά στηρίζοντας οικονομικά και αρκετές από αυτές. Σε μία εποχή δύσκολη αλλά με γεμάτα ταμεία από τις οικονομικές επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για αρκετές λέσχες, σίγουρα οι 36 συμμετοχές είναι ένας αριθμός πολύ μικρός αν αναλογιστούμε ότι 10 από τους αναβάτες που αγωνίστηκαν ήταν από άλλες περιφέρειες και δυο εξ’ αυτών ήταν με ξένες αγωνιστικές άδειες. Σίγουρα σε κανέναν διοργανωτή δεν θα του άρεσε να καπελώνετε η προσπάθεια από φιλικές βόλτες και οργανωμένες προπονήσεις σε παρακείμενους νομούς. Δυστυχώς κάποιοι που παραπονιούνται ότι δεν γίνονται αγώνες ή ότι δεν γίνονται σωστοί αγώνες ή ότι δεν υπάρχουν πίστες ξεχνούν ότι για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες χρειάζονται χορηγοί και βοήθεια από τους Δήμους και της Περιφέρειες. Έχοντας αυτή την εικόνα όπως τον αγώνα της Σκύδρας σίγουρα αποθαρρύνουν τον οποιοδήποτε να στηρίξει κάποιον αγώνα. Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. μπορεί να έχει κάνει λάθη όπως ο οποιοδήποτε αλλά είναι ένα εκλεγμένο Δ.Σ. από λέσχες που τα απαρτίζουν αθλητές. Μην συμμετέχοντας σε έναν αγώνα ο μόνος που τιμωρείτε είναι η διοργανώτρια λέσχη. Όταν πραγματικά θέλεις κάτι καλύτερο πρέπει πάνω από όλα, να προσπαθήσει ο καθένας να καταλάβει τα λάθη του. Και κάτι τελευταίο για την προσπάθεια του Α.Μ.Ο.Σ.Σ. στο συγκεκριμένο αγώνα μείωσαν την συμμετοχή κατά δέκα ευρώ θέλοντας να βοηθήσουν όλους τους αγωνιζόμενους.

Στα αγωνίστηκα που περνούν σε δεύτερη μοίρα ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ήταν ο ταχύτερος σε έναν αγώνα που είχε να ανταγωνιστεί μόνο τον χρόνο καθώς δεν πιέστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα κερδίζοντας εκτός από την άτυπη γενική και την κατηγορία ΕΧPERT. Δεύτερο τερμάτισε ο ανεβασμένος ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ ΚΩNΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ενώ για την τρίτη θέση της γενικής ο ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατάφερε να επιβληθεί του ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ πήρε άνετα την νίκη. Δεύτερος της κατηγορίας SΕΧPERT ο σταθερός ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ από το πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδος, ενώ τρίτος τερμάτισε ο ταχύτατος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Τους ακολούθησαν οι επίσης Φλωρινιώτες ΠΑΣΧΑΛΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΖΕΛΕΣΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, με έκτο τον ΤΑΝΟΥΣΗ ΠΕΤΡΟ.

Στην S1 μονό τρεις συμμετοχές με τους Κατερινιώτες ΤΖΙΑΤΖΙΟ ΚΩNΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να κατακτούν τις δυο πρώτες θέσεις κινούμενοι ταχύτατα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Χαλκιδικιώτης ΜΑΛΚΟΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Η S2 είχε τις περισσότερες συμμετοχές με τρεις αθλητές του ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ να κατακτούν τις τρεις πρώτες θέσεις. Ο ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ανεβάζοντας την απόδοση μετά το μέσο τερμάτισε πρώτος, αφήνοντας δεύτερο τον ΤΟΜΠΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που επέστρεψε στην ενεργό δράση και τρίτο τον πανταχού παρόν ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ. Τέταρτος τερμάτισε ο ΓΟΥΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ που μετά από ένα καλό ξεκίνημα κουράστηκε και έχασε θέσεις ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ΜΑΡ∆ΑΣ ΜΑΡΙΟΣ και ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Μία δυνατή μάχη είχαμε στην SSENIOR με τον ΚΑΛΕΝ∆ΕΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ να καταφέρνει να επικρατεί του ΜΠΑΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενώ τρίτος ήταν ο Καβαλιώτης ΠΥΡΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ.

Στην νεοσύστατη YOUTH ο ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ είχε την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει άνετα την νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ενώ τρίτος τερμάτισε ο πεισματάρης ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ. Άτυχος ήταν ο ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που έχασε αρκετό χρόνο στην εκκίνηση τερματίζοντας τελικά τέταρτος. Πέμπτος και πρώτος στην SY1 ήταν ο μικρός ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ∆ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Τοπική υπόθεση και η κατηγορία SB με τον ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να είναι οριακά ταχύτερος από τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ∆Η ΣΤΥΛΙΑΝΟ και να παίρνει την νίκη. Μάχη είχαμε και για την τρίτη θέση με τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟ να καταφέρνει να επιβληθεί του ΤΣΑΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΥ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.