Πρεμιέρα είχαμε στις 13 Ιουνίου για την τρίτη περιφέρεια στα πρωταθλήματα SCRAMBLE με την νεοσύστατη περιφέρεια της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να απαρτίζεται από τις δυο παλαιότερες της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που έχουν δυναμικό κοινό και αυτό το απέδειξαν με πολλές και ποιοτικές συμμετοχές στον πρώτο αγώνα. Η Α.Λ.Μ.Σ.Ι. ήταν η λέσχη που διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα σε μία τοποθεσία με πολύ ιδιαίτερη ομορφιά παραπέμποντας σε Αλπικά τοπία δίνοντας την δυνατότητα σε όσους δεν είχαν επισκεφτεί το χιονοδρομικό κέντρο του Ανήλιου Μετσόβου να γνωρίσουν έναν τόπο ειδυλλιακής ομορφιάς οργανωμένο αλλά πάνω από όλα φιλόξενο. Ο αγώνας απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο για την επιλογή της τοποθεσίας όσο και για τον σχεδιασμό με τους διοργανωτές να δίνουν μία υπόσχεση ότι τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουν να διοργανώσουν έναν αγώνα ENDURO Πανελλήνιου. Πρώτη και για τα χρονόμετρα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε χωμάτινο αγώνα με την χρονομέτρηση να δουλεύει καλά αλλά ο αριθμός από τους σένσορες να μην είναι επαρκείς ώστε να χρειαστεί κάποιοι να χρησιμοποιηθούν στην κατηγορία Β άλλα και σε κύρια κατηγορία φέρνοντας καθυστέρησα στο πρόγραμμα όπως και oι τρεις αλλαγές στις κατηγορίες που αποφάσισαν την τελευταία στιγμή οι υπεύθυνοι της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Στα αγωνίστηκα ο ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ φαίνεται να εξοικειώνετε με το ΒΕΤΑ και να ανεβάζει ρυθμούς βρίσκοντας λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αγώνα του Ξυλόκαστρου με την ρύθμιση της ανάρτησης. O αναβάτης από τα Τρίκαλα ήταν ο ταχύτερος του αγώνα και της EXPERT δείχνοντας ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την πολυαναμενόμενη πρώτη του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Μαζί του στην κατηγορία υπήρχαν ακόμα δυο από τους πρωταγωνιστές του πανελλήνιου πρωταθλήματος ENDURO οι ΒΑΡΣΑΜΗΣ και ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ που έδωσαν αρχικά μάχη για την πρώτη θέση με τον Θεσσαλό ΒΑΡΣΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ να ανεβάζει ρυθμό μετά τους πρώτους γύρους και να προσπαθεί να κινηθεί στους ρυθμούς του ΖΩΡΑ αφήνοντας στην τρίτη θέση τον έμπειρο Γρεβενιώτη ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Πολύ καλή ήταν και επίδοση του νεαρού Αργίτη ΜΑΡΑΓΚΟY ΔΗΜΗΤΡΗ σε όλο τον αγώνα κινήθηκε γρήγορα και όταν ο ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ σταμάτησε για ανεφοδιασμό ανέβηκε στην τρίτη θέση αλλά στους τελευταίους γύρους ο Γρεβενιώτης ανέβασε ρυθμό αφήνοντας τον τέταρτο. Οι ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ επίσης από τον χώρο του συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα της EXPERT.

Πολύ δυνατές συμμετοχές είχαμε και στις υπόλοιπές κατηγορίες με την S1 να έχει πολλούς σχεδόν ισάξιους αναβάτες να παλεύουν για την πρώτη τριάδα. Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ένιωσε πίεση αρχικά από τον ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ και στην συνέχεια του αγώνα ο ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ έφτασε κοντά στον αναβάτη από τα Γρεβενά απειλώντας τον αλλά αναγκάστηκε σε εγκαταλείψει στον δέκατο τρίτο γύρο από μηχανικό πρόβλημα. Μετά την εγκατάλειψη του ΤΡΑΝΤΖΑ το έργο του ΠΑΥΛΙΔΗ ήταν ευκολότερο κατακτώντας την νίκη. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είχε διάθεση οδηγώντας ιδανικά το δίχρονο εκατοπενηντάρι περνώντας στους τελευταίους γύρους τον ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ. Ο Κερκυραίος που είχε δηλώσει στην EXPERT τελικά αγωνίστηκε στην S1 τερμάτισε τελικά τρίτος. Kοντά τους σε ρυθμό σε όλο τον αγώνα ήταν οι ΜΠΟΥΤΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΑΡΟΥΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.

H απόφαση της ομοσπονδίας ο ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ να μην συμμετέχει στην κατηγορία EXPERT έφερνε τα πάνω κάτω στην S2 με τον ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΗ να είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ο Κερκυραίος μπήκε δυνατά στον αγώνα παίρνοντας την πρωτοπορία στην κατηγορία. Ξεκίνησε μία προσπάθεια να καλύψει την διαφορά που τον χώριζε από τους αναβάτες της EXPERT. Μέχρι τον ανεφοδιασμό ο ρυθμός του τον έφερνε στην μάχη της πρώτης τριάδας αλλά μετά τα μέσα έχοντας να προσπεράσει τους πιο αργούς αναβάτες έριξε ρυθμό τερματίζοντας τελικά πρώτος στην S2 και πέμπτος στην άτυπη γενική. Ηπειρωτική μονομαχία για την δεύτερη θέση με τον ΜΑΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να έχει διάρκεια και ταχύτητα αφήνοντας τρίτο τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ από την Πάργα. Οι υπόλοιποι αναβάτες της κατηγορίας βρέθηκαν έναν γύρο πίσω τους με τους ΔΙΔΑΓΓΕΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΗ και ΒΑΡΟΥΧΟ ΒΑΣΙΛΗ να τερματίζουν μέσα στην πρώτη εξάδα μετά από όμορφες μάχες.

Στην SSENIOR οι ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ΤΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είχαν μία όμορφη μάχη στο πρώτο μισό μέχρι τον ανεφοδιασμό του ΤΟΥΣΗ. Από εκεί και πέρα ο δρόμος του ΤΖΟΒΑΡΑ ήταν μοναχικός και μόνο μία ατυχία θα μπορούσε να του στερήσει την νίκη. Κάλο ξεκίνημα για τον ΤΟΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟ αλλά ο χρόνος που έχασε στον ανεφοδιασμός δεν μπόρεσε να τον καλύψει μένοντας δεύτερος. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ εκμεταλλευόμενος το καλό του ξεκίνημα τερμάτισε τρίτος αφήνοντας στην τέταρτη και πέμπτη θέση τους μαχητικούς ΠΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΗ και ΝΟΥΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟ, με τον ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗ ΙΩΑΝΝΗ να τερματίζει έκτος.

Τρεις συμμετοχές στην κατηγορία JUNIOR με τον ΡΟΒΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να είναι τελικά ο νικητής επικρατώντας στους τελευταίους γύρους του ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΗΛΙΑ, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Βεροιώτης ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Στην κατηγορία Β ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ χτίζοντας μία διαφορά ασφαλείας από τους δυο πρώτους γύρους πήρε μία άνετη νίκη. Πίσω του ο ΣΤΕΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατάφερε δυο γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας να περάσει στην δεύτερη θέση αφήνοντας τρίτο τον ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΘΕΜΟΣ ΗΛΙΑΣ.

Στην νεοσύστατη YOUTH είχαμε μόνο τρεις συμμετοχές με τον ΤΣΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να είναι ταχύτερος από τους ΤΣΩΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟ και ΜΠΟΖΙΑΡΗ ΑΧΙΛΛΕΑ, ενώ ο νεότερος αναβάτης ΤΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που αγωνίστηκε στην SΥ1 δεν κατάφερε να τερματίσει.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.