Ο πρώτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross ξεκίνησε σήμερα στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών με τους κατατακτήριους αγώνες των κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2 αλλά και τα πρώτα σκέλη των υπολοίπων. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα με τους χρόνους να δείχνουν προμηνύουν δυνατές μάχες στους αυριανούς αγώνες. 

Αποτελέσματα κατατακτήριων αγώνων:

ΜΧ1 & MX300

 

MX2

Αποτελέσματα πρώτα σκέλη:

ΜΧ85

ΜΧ65

ΜΧopen & Senior

Η κατηγορία MXopen μαζί με τη Senior δεν αγωνίστηκαν για το πρώτο σκέλος σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο και τα δύο σκέλη.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.