Ο αγώνας της Χαλκίδας τα είχε όλα, πολλές συμμετοχές, ευχάριστες εκπλήξεις, έντονες μονομαχίες και εναλλαγές συναισθημάτων για όσους αγαπούν το motocross και δεν φοβήθηκαν να βραχούν και να λερωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο.  Τα άστατα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και οι συχνές βροχοπτώσεις έκανα το τερέν πολύ βαρύ και κράτησαν αρκετούς φίλους των αγώνων στα σπίτια τους αλλά ευτυχώς κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έπεσε ούτε σταγόνα από τα απειλητικά σύννεφα που υπήρχαν πάνω από την πίστα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση καθώς υπήρξε πρόβλημα με την χρονομέτρηση με την ΜΧ2 να κάνει 3 εκκινήσεις. Στην MX1 ο Παναγιώτης Κουζής ξεκίνησε την χρονιά με δυο νίκες, στην MX2 νίκησε στα σημεία ο Παπίλας εκμεταλλευόμενος της άσχημες στιγμές του Αρβανίτη και Τουρατζίδη, στην OPEN ο Σταμάτης Λυρίου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, στην MINI one man show για τον Αντώνη Σάγμαλη και στα junior επικράτησε ο Άγγελος Βογιατζής.

Στην MX1 ο Παναγιώτης Κουζής ξεκίνησε την χρονιά με δυο νίκες, στο πρώτο σκέλος είχε μια έντονη μάχη με τον Δημήτρη Κοντολέτα που έληξε άδοξα καθώς ο αναβάτης από την Ζαχάρω είχε μια πτώση όταν βρέθηκε δίπλα από τον Κουζή, στην προσπάθεια τους να πάρουν την καλύτερη θέση για την επόμενη στροφή και άλμα χάνοντας πολύτιμο χρόνο και την δεύτερη θέση στο σκέλος από τον επαναεμφανιζόμενο Αργύρη Τσαρνά που οδήγησε εξαιρετικά ολο το διήμερο. Στο επόμενο σκέλος ο Κουζής πήρε μια άνετη νίκη χωρίς να δεχθεί πολύ πίεση ακολουθούμενος στο σκέλος και στην γενική από τον Δημήτρη Κοντολέτα και τον Αργύρη Τσαρνά. Τέταρτος στην γενική ο Νίκος Λυρίου που στο πρώτο σκέλος είχε μια πτώση ρίχνοντας τον από την τέταρτη θέση στην έκτη, στο δεύτερο αποφεύγοντας τα λάθη χωρίς να ρισκάρει ήταν τέταρτος. Πέμπτος ο Κυριάκος Κόττης με μια πέμπτη και μια έκτη θέση. Έκτος ο Δημήτρης Βαγγελάκος που ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο σκέλος.

Παναγιώτης Κουζής Νικητής της Μχ1

Παναγιώτης Κουζής Νικητής της Μχ1

Στην MX2 ο Παναγώτης Παπίλας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου οδηγώντας σταθερά εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Γιώργου Αρβανίτη και του Γιάννη Τουρατζίδη που για ακόμα μια φορά ξεσήκωσαν τους θεατές με την οδηγήσει τους και τις ομηρικές μάχες. Στο πρώτο σκέλος ο Παπίλας εκμεταλλεύτηκε μια πτώση του Αρβανίτη και πέρασε μπροστά κάνοντας μια διαφορά ασφαλείας, πίσω του, Αρβανίτης και Τουρατζίδης οδηγώντας στο όριο πάνω σε λεπτές ισορροπίες έδωσαν μια μάχη για αρκετούς γύρους μέχρι τον δωδέκατο που είχαν μια πτώση μαζί, ο Αρβανίτη σηκώθηκε γρήγορα ενώ ο Τουρατζίδης έχασε πολύτιμο χρόνο και την τρίτη θέση από τον ανεβασμένο Γιάννη Μόσιο. Στο δεύτερο σκέλος Αρβανίτης και Τουρατζίδης κέρδισαν τα βλέμματα όλων για άλλη μια φορά ο Σερραίος πήρε γρήγορα κεφάλι στην κούρσα με τον Θεσσαλονικιό αναβάτη να μαζεύει την διαφορά σταδιακά και να ξεκίνα να πιέζει ασφυκτικά τον Αρβανίτη. Η πίεση του και η κούραση του Αρβανίτη , οδήγησαν τον Σερραίο σε λάθος γραμμές και τον Τουρατζίδη να φεύγει μπροστά κατακτώντας την πρώτη καρό σημαία με δεύτερο τον Αρβανίτη και τρίτο τον Παπίλα. Τέταρτος στην γενική ο Γιάννης Μόσιος που έκλεισε τον αγώνα με μια τέταρτη θέση. Πέμπτος ο Αλέξης Γεωργαντάς με δυο πέμπτες και έκτος ο Μανώλης Κρητικός που βρίσκετε σε στάδιο αποθεραπείας. Ευχάριστη έκπληξη του αγώνα ο Κώος Βασίλης Χρυσοχόος που στα χρονομετρημένα και στο πρώτο σκέλος βρέθηκε μέσα στους διεκδικητές του βάθρου αλλά ήταν άτυχος στο πρώτο σκέλος και στο δεύτερο εγκατέλειψε νωρίς.

papilas1

Βάθρο της Μχ2 με τον Παναγώτη Παπίλα στο ψηλότερο σκαλί

Στην ΜΧ2Τ ο Ροδίτης περσινός κυπελλούχος Φραγκίσκος Ζούνης ήταν ο νικητής κατακτώντας και την 9η θέση στην ΜΧ2, δεύτερος ο Νίκος Δεμερδεσλής που ήταν και 12ος στην ΜΧ2 τρίτος ο επίσης Ροδίτης Παναγιώτης Αλετράς με τέταρτο τον περσινό πρωταθλητή της ΜΧ85 Φώτη Κόλλια που αντιμετώπισε πρόβλημα στο πρώτο σκέλος. Ο Δημήτρης Τουρατζιδης αν και πρωταγωνίστησε στην κατηγορία γράφοντας το ταχύτερο χρόνο έμεινε χωρίς βαθμούς αφού το μηχανάκι του στον ένατο γύρο του πρώτου σκέλους αντιμετώπισε πρόβλημα που τον έθεσε εκτός αγώνα.

Φραγκίσκος Ζούνης Νικητής της Μχ2Τ

Φραγκίσκος Ζούνης Νικητής της Μχ2Τ

 

Στη open ο Σταμάτης Δημολιάνης πήρε μια εύκολη νίκη καθώς ο νικητής του πρώτου σκέλους Σταμάτης Λυρίου είχε 2 πτώσεις. Δεύτερος ο Ροδίτης αναβάτης που παρά τις πτώσεις έδειξε αστείρευτα ψυχικά αποθέματα και σε έναν σκέλος που δεν τον ήθελε έδειξε την ποιότητα του ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί αφήνοντας δεύτερο τον Δημολιάνη. Τρίτος στο σκέλος και στον αγώνα ο Σωτηρόπουλος Νίκος επαναλαμβάνοντας την πολύ καλή εμφάνιση του Σαββάτου. Τέταρτος στον αγώνα και στο σκέλος ο Αλέξανδρος Καρανάσης. Πέμπτος στο σκέλος ο Χρήστος Τομαράς που τελικά τερμάτισε έκτος στον αγώνα. Με έκτο στο σκέλος τον Τζούνη Χρήστο που ήταν ο πέμπτος της κατάταξης.

Σταμάτης Λυρίου Νικητής της ΜχOpen

Σταμάτης Λυρίου Νικητής της ΜχOpen

Στα junior πρώτη καρό σημαία και νίκη για τον Άγγελο Βογιατζή που είδε το απειλητικό Ανδρέα Ανδρέου να έχει μια πτώση από πολύ νωρίς. Απαλαγμένος από το άγχος οδήγησε έξυπνα, έχοντας και τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας. Ο Ανδρέας Ανδρέου στην πρώτη του εμφάνιση στα 85 σε μια πίστα που την ξέρει, έδειξε πτυχές του μεγάλου ταλέντου του. Τρίτος στο σκέλος και στον αγώνα ο Αναστάσιος Αλειφερόπουλος που στα 85 κυβικά δείχνει να αισθάνεται καλύτερα οδηγώντας πιο στρωτά. Τέταρτος στον αγώνα και έκτος στο σκέλος ο Ευαγγελόπουλος Κωνσταντίνος. Ο Γιώργος Καριώτης στο δεύτερο σκέλος ήταν τέταρτος αλλά η πτώση του Σαββάτου τον έριξε στην πέμπτη θέση. Έκτος στην γενική και πέμπτος στο δεύτερο σκέλος ο Κατερινιώτης Αναστάσιος Τσουτσίδης.

Το βάθρο της Μχ Junior με τον Άγγελο Βογιατζή στο ψηλότερο σκαλί

Το βάθρο της Μχ Junior με τον Άγγελο Βογιατζή στο ψηλότερο σκαλί

Για τους μικρούς αναβάτες τις junior τα πράγματα ήταν δύσκολα καθώς οι αυλακιές ήταν μεγάλες από τις διελεύσεις των μεγάλων κατηγοριών αν και ταλαιπωρήθηκαν σχεδόν όλοι δεν τα παράτησαν. Νικητής ο ασθενής Αντώνης Σάγμαλης που αν και κόλλησε χάνοντας πολύτιμο χρόνο τελικά ήταν άνετα ο νικητής. Δεύτερος στο σκέλος και στον αγώνα ο Μάριος Κανάκης που ισοβάθμησε με τον τρίτο Νικόλαο Κανελλόπουλο. Τέταρτος στο σκέλος και στον αγώνα ο Στέλιος Μουρατίδης. Πέμπτος Γιώργος Αγιομαυρίτης με έκτο Μιχάλη Σακελαρίου.

Αντώνης Σάγμαλης Νικητής της ΜχMini

Αντώνης Σάγμαλης Νικητής της ΜχMini

Αποτελέσματα εδώ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.