Mε τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το πρωτάθλημα MOTCROSS Βορείου Ελλάδος από την πίστα της Βισαλτίας στην Σησαμιά Σερρών.

O Μ.Ο.Βισαλτίας αυτή την φορά με την βοήθεια του Μ.Ο.Β.Ε. και της Α.Λ.Μ.Σ.Ι. διοργάνωσε το πρώτο αγώνα της σειράς ικανοποιώντας τους 72 αναβάτες που συμμετείχαν στον αγώνα. O υδράργυρος μπορεί να ήταν σε υψηλά επίπεδα αλλά αρκετοί θεατές βρέθηκαν στην πίστα παρακολουθώντας δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Nικητές στις επιμέρους κατηγορίες ήταν οι ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ (EXPERT), ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (ΜΧ1), ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΧ2), ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΟΡΕΝ ), ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΜΧ85) και ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΧ65).

Μία καλή προπόνηση ήταν ο πρώτος αγώνας Motocross Βορείου για τους ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟ και ΣΑΓΜΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟ που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα τις επόμενες εβδομάδες σε διεθνείς αγώνες. Στην πρώτη του εμφάνιση με 450cc ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ πήρε άνετα την νίκη και στα δυο σκέλη στην κατηγορία EXPERT που πραγματοποιήθηκε μαζί με την ΜΧ1 έχοντας πάντα στο μυαλό του τον αγώνα ΜΧ των Εθνών στην Ολλανδία. Δεύτερη θέση με πολύ κάλο ρυθμό για τον ταλαντούχο ΣΑΓΜΑΛΗ ΑΝΤΩΝΗ που θα ταξιδέψει τις επόμενες εβδομάδες σε Ολλανδία και Πολωνία. Ο πρωταθλητής της κατηγορίας ΟΡΕΝ του πανελληνίου ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆ΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ήταν ο τρίτος του αγώνα με τον ΓΚΟΣΚΙΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να είναι τέταρτος και στα δυο σκέλη.

Μάχη από τα παλιά στην ΜΧ1 με τους ΦΥΣΕΚΗ ΣΤΑΘΗ και ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να θυμούνται εποχές που ήταν νεότεροι αγωνιζόμενοι στην ΜΧ2. Τελικά μετά από ωραίες μάχες οι δυο αναβάτες ισοβάθμησαν κατακτώντας από μία πρώτη και μία δεύτερη θέση με την πρώτη θέση συνολικά να πηγαίνει στον ΦΥΣΕΚΗ. Κοντά τους σε ρυθμό ο ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που απειλήθηκε μόνο στο πρώτο σκέλος από τον ΚΟΥΚΑΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ. Υπόθεση ΜΑΟΚ οι υπόλοιπες τρεις θέσεις στην πρώτη εξάδα. Ο ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος, κατάφερε να είναι τέταρτος μπροστά από τον σταθερό ΓΚΟΥΤΖΟ ΘΩΜΑ και τον νεαρό ΚΟΥΚΑΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ που στο δεύτερο σκέλος δεν κατάφερε να επαναλάβει την καλή επίδοση του πρώτου.

H MΧ2 ήταν η πιο αμφίρροπη κατηγορία έχοντας αρκετούς αναβάτες ικανούς για την νίκη. O ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με μία πολύ μεστή εμφάνιση κατάφερε να βγει νικητής αποφεύγοντας τα λάθη και τις υπερβολές. Οδηγώντας για πρώτη φορά τετράχρονη μοτοσυκλέτα έχοντας ελάχιστες ώρες οδήγησής την καλοκαιρινή περίοδο και αναρρώνοντας από τον τραυματισμό του. O ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον ΚΑΡΙΩΤΗ δείχνοντας σημάδια της πολύ καλής προετοιμασίας που έκανε στο Βέλγιο το καλοκαίρι. Mία πτώση στο δεύτερο σκέλος του στέρησε την νίκη. Kοντά στην νίκη βρέθηκε και ο ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ που οδήγησε το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου σκέλους αλλά μετά τα μέσα του δεύτεροθ αντιμετώπισε προβλήματα, χάνοντας θέσεις και τερματίζοντας τέταρτος στο σκέλος και τρίτος στον αγώνα. Σταθερή άξια στην κατηγορία ο ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ που στο πρώτο σκέλος έδωσε σκληρές μάχες με τον ΓΡΗΓΟΡΙΑ∆Η ΓΕΩΡΓΙΟ για την τέταρτη θέση, ενώ στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκε τις ατυχίες των πρωτοπόρων φτάνοντας στο τέλος να απειλήσει και τον ΚΑΡΙΩΤΗ. Πολύ καλή και η παρουσία του έμπειρου ΓΡΗΓΟΡΙΑ∆Η ΓΕΩΡΓΙΟΥ και στα δυο σκέλη, όπως και του Μυτιλινιού ΠΡΙΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ με τους δυο αναβάτες να έχουν μία ενδιαφέρουσα μάχη στο δεύτερο σκέλος, άλλα η προσπέραση του ΠΡΙΜΟΥ στον τελευταίο γύρο δεν άλλαξε τα αποτελέσματα. Άτυχοι οι ΡΑ∆ΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ και ΠΑΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ που είχαν υψηλές βλέψεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο ταχύτατος ΡΑ∆ΟΣ αν και έχει το ταλέντο βρίσκετε πίσω σε φυσική κατάσταση, σίγουρα θα μπορούσε με σωστή κατανομή δυνάμεων να βρεθεί ψηλά αλλά έχοντας δυο πτώσεις και ένα σβήσιμο στην πρώτη στροφή οι ελπίδες του για κάτι καλό τέλειωσαν γρήγορα και στα δυο σκέλη. Δυο πτώσεις είχε και ο εκρηκτικός ΠΑΠΑΣ με την πτώση του δευτέρου σκέλους να τον αναγκάζει σε εγκατάλειψη χάνοντας πολύτιμο έδαφος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην ΜΧ2Τ νικητής ήταν ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ με τον ΚΟΥΝΑΤΙΑ∆Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ να είναι δεύτερος.

Με δυο καθαρές νίκες ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ αν και βρέθηκε αρχικά και στα δυο σκέλη πίσω από τον ΚΑ∆ΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Στο πρώτο σκέλος οι δυο αναβάτες είχαν μία ωραία μονομαχία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ενώ στο δεύτερο ο ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ πέρασε γρήγορα μπροστά δημιουργώντας μία διαφορά ασφαλείας. Οι ΠΑΡΑΣΤΑΤΙ∆ΗΣ ΣΑΒΒΑΣ και ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ μοιράστηκαν τις τρίτες θέσεις με τον Κοζανίτη αναβάτη να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος κατακτώντας την τρίτη θέση. Μέσα στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης ήταν και ο Καβαλιώτης ΣΥΜΕΩΝΙ∆ΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ που στο δεύτερο σκέλος βελτίωσε την απόδοση του περνώντας μπροστά από τον ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ. Με δυο έκτες θέσεις έκλεισε τον πρώτο αγώνα ο ΤΣΙΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟ∆ΡΟΜΟΣ πιέζοντας στο πρώτο σκέλος τον ΣΥΜΕΩΝΙ∆Η μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας.

Στην υποκατηγορία της SENIOR ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ πήρε την νίκη με τους ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΚΟΤΣΑΝΙ∆Η ΙΩΑΝΝΗ να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Κοινό σκέλος είχαμε για τις JUNIOR 85 και ΜΙΝΙ 65 καθώς οι συμμετοχές στα 65 ήταν μόλις δυο. Στην JUNIOR 85 η εικόνα από τα δυο σκέλη στις τρεις πρώτες θέσεις ήταν η ίδια με τον περσινό πρωταθλητή ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ να παίρνει την νίκη και στα δυο σκέλη ακολουθημένος από τον βελτιωμένο ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆Η ΣΩΤΗΡΙΟ και τον ταχύτατο ΓΚΑΛΙΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ισοβάθμια στην τέταρτη θέση από τους ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ και ∆ΑΝΟΓΛΙ∆ΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με την ΜΑΝ∆ΑΝΗ να έχει σαν όπλο της την σταθερότητα, καταφέρνοντας να περάσει μπροστά από τον ∆ΑΝΟΓΛΙ∆Η που στο δεύτερο σκέλος είχε μία πτώση. Έκτος τερμάτισε ο ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ αφήνοντας έβδομο τον ΤΙΦΤΙΚΙ∆Η ΓΕΩΡΓΙΟ.

Στην ΜΙΝΙ 65 ο ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έχοντας περισσότερες παραστάσεις στο χώρο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον πεισματάρη ΤΙΦΤΙΚΙ∆Η ΧΡΗΣΤΟ παίρνοντας την νίκη.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.