Νέοι κανονισμοί, νέα πρόσωπα και οι καλύτεροι αναβάτες, ανταγωνίζονται στο σπουδαιότερο FMX event της χρονιάς.

p-20130720-00041_news_0

Θα είναι μια επική αναμέτρηση. Στις 24 Ιουνίου, το Red Bull X-Fighters θα γιορτάσει την 15η επέτειό του στην “έδρα του FMX”, την αρένα ταυρομαχιών Plaza de Toros de Las Ventas στη Μαδρίτη. Οι καλύτεροι riders του κόσμου μαζί με δύο ταλαντούχους “Novilleros”, θα αγωνιστούν σε μια νέα μορφή για το πιο διάσημο στέμμα στο Freestyle Motocross. Οι αθλητές θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να βγάλουν τα καλύτερα tricks που έχουμε δει ποτέ σε αυτό το μοναδικό event της χρονιάς!

Νέοι κανονισμοί: κάθε γύρος είναι διαφορετικός!
Το ημερολόγιο του FMX για το 2016 παρουσιάζει μια νέα μορφή για το event καθώς οι δώδεκα riders θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν σε θέαμα την ήδη εντυπωσιακή 15-ετή ιστορία του Red Bull X-Fighters για να πάρουν τη νίκη. Στον πρώτο γύρο του competition, στη “Ρουλέτα”, όπου θα παρουσιαστούν μερικά από τα πιο φαντασμαγορικά και τεχνικά tricks στην ιστορία του contest, θα προστεθεί ένα τυχαίο trick, το οποίο θα πρέπει να βγάλουν όλοι οι riders στο run τους. Στο δεύτερο γύρο, τρία ζευγάρια θα κάνουν ride στην κλασική head-to-head μορφή καθορίζοντας τους τρεις πρώτους για τον τελικό. Στον τελικό, οι τρεις διεκδικητές θα κάνουν ride για μια ακόμα φορά, δίνοντας και στους τρεις την ευκαιρία για τον τίτλο. Χωρίς να έχει σημασία η προηγούμενή τους κατάταξη και οι τρεις έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν… ή να βρεθούν στην τρίτη θέση!

Οι καλύτεροι riders θα γνωρίσουν τους “Novilleros”
Τα δέκα μεγαλύτερα ονόματα του FMX θα αναμετρηθούν σε ένα winner-takes-it-all event. Ο πρωταθλητής του Red Bull X-Fighters World Tour, Clinton Moore από την Αυστραλία, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα του απέναντι σε riders όπως ο περσινός νικητής στη Μαδρίτη, Tom Pagès. Ο Γάλλος θέλει να ξεπεράσει το “three-peat” που έσπασε τα ρεκόρ στο Las Ventas και φυσικά να κερδίσει πάλι τον τίτλο με νέα εκπληκτικά tricks που δεν έχουμε ξαναδεί. Οι πρώην πρωταθλητές Josh Sheehan από την Αυστραλία, Levi Sherwood από τη Νέα Ζηλανδία και ο αγαπημένος του κοινού, Dany Torres από την Ισπανία, θα επιχειρήσουν μαζί με τον Pagès να πάρουν τον τίτλο από τον Moore βγάζοντας double backflips, κάνοντας απίστευτες εναλλαγές σε tricks και δίνοντας απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο crew των elite θα είναι και οι Taka Higashino από την Ιαπωνία, Rob Adelberg από την Αυστραλία, Adam Jones από την Αμερική, David Rinaldo από τη Γαλλία και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής FMX, Maikel Melero από την Ισπανία. Όλοι είναι ικανοί να κερδίσουν τον τελικό του Red Bull X-Fighters.

Με το νέο format στη Μαδρίτη, το event θα δώσει επίσης την ευκαιρία σε δύο “Novilleros” – Ισπανικός όρος που χρησιμοποιείται για τους νέους ταυρομάχους που μπαίνουν για πρώτη φορά στην αρένα- να πάρουν μέρος στο event. Οι “Novilleros” μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση τους στο event στέλνοντας ένα video με τα καλύτερά τους FMX tricks. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες!

Οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters Madrid 2016:
1. Clinton Moore (AUS)
2. Tom Pagès (FRA)
3. Rob Adelberg (AUS)
4. Josh Sheehan (AUS)
5. Levi Sherwood (NZL)
6. David Rinaldo (FRA)
7. Dany Torres (ESP)
8. Taka Higashino (JPN)
9. Maikel Melero (ESP)
10. Adam Jones (USA)
11. Novillero 1
12. Novillero 2

Δες το live!
Γίνε μέρος των 20.000 fans που θα βρίσκονται στο Plaza de Toros de Las Ventas της Μαδρίτης… ή δες το live! Το Red Bull X-Fighters της Μαδρίτης θα μεταδοθεί ζωντανά στο redbullxfighters.com και στο Red Bull TV, στις 24 Ιουνίου. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο στις smart τηλεοράσεις, στις κονσόλες, στα κινητά τηλέφωνα και σε πολλές άλλες συσκευές. Για τη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών, πήγαινε στο about.redbull.tv.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.