Η Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον 26χρονο Jeremy Seewer που θα αγωνίζεται με YZ450FM στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross με την πλήρη υποστήριξη της ομάδας Monster Energy Yamaha Factory MXGP έως το 2023. 

Αφού γιόρτασε έναν αγώνα MXGP και τη νίκη του Grand Prix την περασμένη σεζόν, τέσσερις φορές ο επιλαχόντας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross, ο Seewer είναι ενθουσιασμένος που θα παραμείνει με τη Yamaha για άλλα δύο χρόνια. Το νέο συμβόλαιο φέρνει επιπλέον συνέχεια και δύναμη τόσο στον Seewer όσο και στην ομάδα. Μαζί, στοχεύουν να προσθέσουν και άλλες επιτυχίες στα ήδη συνολικά 38 βάθρα και έξι νίκες Grand Prix καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην MX2 και στην MXGP.

Ο Seewer έγινε μέλος της οικογένειας Yamaha το 2018 και έχει απολαύσει τρεις πλήρεις σεζόν με τη Yamaha μέσα στην κορυφαία κατηγορία, MXGP. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα 450cc, ο Ελβετός σταρ ανέβηκε στο YZ450FM με 12 παρουσίες στο βάθρο, τρεις νίκες σε αγώνες και μια νίκη σε Grand Prix για να τερματίσει δεύτερος με τη Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP δύο φορές, μία το 2019 και μία το 2020.

Jeremy Seewer, Monster Energy Yamaha Factory MXGP Rider:  «Είναι καταπληκτικό να μένεις με τη Yamaha επιπλέον δύο χρόνια. Ποτέ δεν σκέφτηκα σε αυτό το χρονικό διάστημα, από το 2018, ότι θα έκανα μια τόσο φοβερή σχέση με ένα εμπορικό σήμα και να μετακινηθώ τόσο γρήγορα στην ομάδα της Yamaha Factory όπου ήμουν εδώ και δύο χρόνια και τώρα να επεκτείνω το συμβόλαιο μέχρι το 2023. Είναι πολύ ωραίο να έχω πίσω μου μια μάρκα όπως η Yamaha. Είμαι χαρούμενος γι ‘αυτό. Αισθάνομαι τόσο καλά στο περιβάλλον, έχω τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου. Έτσι, μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, τόσο καλά όσο και κακά, μπορούμε να πάρουμε ό, τι έρχεται με τον τρόπο μας, και αυτό μου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση. ”

Alexandre Kowalski, Διευθυντής αγώνων εκτός δρόμου της Yamaha Motor Europe:  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε με τον Jeremy, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός αναβάτης και συνεπής απειλή για το βάθρο του MXGP. Ξέρει την ομάδα. γνωρίζει την μοτοσυκλέτα και ολόκληρο το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Είμαστε όλοι κοντά σε αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι είμαστε στο δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και αυτό είναι συναρπαστικό τόσο για τη Yamaha όσο και για τον Jeremy. Τώρα μετά από τέσσερις σεζόν μαζί, είναι εύκολο να δούμε ότι είναι ένα αξιόπιστο μέλος της οικογένειας Yamaha. Έχουμε το ίδιο πνεύμα και τους ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον Παγκόσμιο Τίτλο του MXGP. ”

 

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.