Μεταγραφές 2014 έως Δευτέρα 17/2/2014

Δεδομένου ότι η καταληκτική ημερομηνία μεταγραφών, η 15η Φεβρουαρίου 2014, δεν είναι εργάσιμη ημέρα και δεδομένου ότι η ολοκλήρωση των μεταγραφών απαιτεί την συμμετοχή της εταιρείας υποστήριξης της ηλεκτρονικής μας γραμματείας (e-amotoe, Megasoft), η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών μεταφέρεται για την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και μόνον!!

IMG_0414

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.