Πέρυσι η Yamaha έκανε σαφή την πρόθεσή της να επιστρέψει στην κορυφή του enduro με την έναρξη του πολυαναμενόμενου WR250F. Με ένα εντελώς νέο κινητήρα και πλαίσιο, η WR250F πέτυχε ένα εντυπωσιακό σερί των top 5 αποτελεσμάτων συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών τερματισμών σε βάθρο  στο 2015 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro θέτοντας την ανταγωνιστικότητά της σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.

wr450f

Για τη σεζόν 2016 Yamaha ενισχύει περαιτέρω τη συνολική off road γραμμή με την άφιξη της νέας WR450F, ένα εξελιγμένο αγωνιστικό enduro που ωφελείται σε πιο προηγμένη τεχνολογία σε  κινητήρα και πλαίσιο για την κατηγορία του.

Με βάση το 2015 MXGP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που κέρδισε το YZ450F  αναπτύχθηκε παράλληλα το πιο πρόσφατο μοντέλο παραγωγής 2016 YZ450F. Το νέο WR450F χρησιμοποιεί καινοτόμα αντίστροφη κυλινδροκεφαλή της Yamaha και προς τα πίσω λοξά κύλινδρο. Έχοντας αποδείξει πειστικά στην απόδοση νίκης στο υψηλότερο επίπεδο, αυτή η κορυφαία σχεδίαση του κινητήρα δίνει στον αναβάτη WR450F υψηλά επίπεδα ελεγχόμενης και γραμμικής ροπής, ενώ το συγκεντρωμένο βάρος αυτού του σχεδιασμού συμβάλλει στον ευέλικτο χειρισμό της μοτοσυκλέτας.

Με την υιοθέτηση του τελευταίας YZ-F που προέρχεται απο κινητήρα μαζί με το συμπαγές και ελαφρύ χειρισμού σκελετό YZ-F, το νέο WR450F παρέχει σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά το βάρος, χαρακτηριστικά ισχύος, ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση.

Απευθύνεται σε αναβάτες enduro, καθώς και χομπίστες αναβάτες, τα ειδικά κατασκευασμένα WR450F επωφελούνται από την πλήρη προδιαγραφή enduro, με ειδικά σχεδιασμένες ρυθμίσεις του κινητήρα και σασί που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης σε μια ποικιλία από χαμηλή και υψηλή ταχύτητα εκτός δρόμου.

Προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα των εξαιρετικά ανταγωνιστικών enduro και motocross μοντέλων για το 2016, η Yamaha Motor Company υπογραμμίζει την απόλυτη δέσμευσή της σε όλους τους τομείς της αγοράς εκτός δρόμου.

2016 WR450F Μοντέλο Επισκόπηση:

  • Νέο μοντέλο enduro / ράλι επωφελούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες της Yamaha
  • Επιθετική και μοντέρνα YZ450F σχεδίαση
  • Κορυφαία «αντίστροφη» διάταξη του κινητήρα
  • Συμπαγής, μάζα κεντρική σχεδίαση προσφέρει ελαφριά και ευέλικτη αίσθηση συμπεριφοράς
  • Γραμμική ροπής για εύκολο έλεγχο της απόδοσης του κινητήρα
  • Ρυθμίσεις της ανάρτησης Enduro που δίνει σταθερή αυτοπεποίθηση και αίσθηση χειρισμού
  • MXGP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κερδίζοντας DNA
  • Ανταγωνιστική τιμή

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.