Η Yamaha Τουρατζίδης (Τουρατζίδης Mx Team) έλαβε μέρος στον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος με τους αθλητές της, Τουρατζιδη Γιάννη και Τουρατζιδη Δημήτρη καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση (Γιάννης Τουρατζίδης) και την πέμπτη θέση (Δημήτρης Τουρατζίδης) στη κατηγορία Mx Expert.

Η Αγωνιστική Ομάδα Τουρατζίδη ΜΧ Team

Η Αγωνιστική Ομάδα Τουρατζίδη ΜΧ Team

Ο δυο φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής Γιάννης Τουρατζίδης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με δύο πρώτες θέσεις. Στο πρώτο σκέλος ξεκίνησε στην τέταρτη θέση και μέσα σε τέσσερις γύρους οδηγώντας πολύ γρήγορα, κατάφερε να ανέβει στη πρώτη θέση και να οδηγήσει τον αγώνα μεγαλώνοντας σταδιακά την απόσταση απο τον δεύτερο μέχρι και το πέσιμο της καρό σημαίας. Στο δεύτερο σκέλος ενώ ξεκίνησε στη πρώτη θέση, ένα λάθος επέτρεψε τον Αλέξανδρο Γεωργαντά να βγει μπροστά αφήνοντάς τον  στη δεύτερη θέση. Δυο γύρους αργότερα κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση και πάλι, έμεινε εκεί εως και τον τερματισμό κάνοντας το 2-2. Με τις δυο νίκες στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος, ο Γιάννης είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Γιάννης Τουρατζίδης Νικητής του δεύτερου αγώνα Μotocross Βορείου Ελλάδος

Γιάννης Τουρατζίδης Νικητής του δεύτερου αγώνα Μotocross Βορείου Ελλάδος

Ο πρωταθλητής της Mx2T, Δημήτρης Τουρατζίδης έχοντας μόνο δυο αγώνες στο ενεργητικό του, με την νέα του τετράχρονη μοτοσυκλέτα YZ250F, είχε να παλέψει με τα θηρία καθώς οι μισοί οδηγοί στην κατηγορία του αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες 450cc. Στο πρώτο σκέλος δεν έκανε καλή εκκίνηση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τον αγώνα του απο τις τελευταίες θέσεις, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε απο το να κάνει ένα δυνατό αγώνα και μετά απο μια έντονη μάχη με τον Βασίλη Πακαταρίδη κατάφερε και πήρε την τέταρτη θέση στην κατηγορία του. Στο δεύτερο σκέλος ξεκίνησε πολύ καλύτερα στρίβοντας 6ος αλλά μια πτώση του είχε ως αποτέλεσμα να πέσει για άλλη μια φορά στις πίσω θέσεις και να χρειαστεί να παλέψει για να φτάσει ψηλά στην κατάταξη. Κατάφερε γρήγορα να φτάσει στην έκτη θέση αλλά μετά απο άλλη μια έντονη μάχη με τον Βασίλη Πακαταριδη διεκδικώντας την πέμπτη θέση δεν κατάφερε να την κερδίσει, αφήνοντας τον έτσι στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία Mx expert!!
Γιάννης Τουρατζίδης

Γιάννης Τουρατζίδης

Η Yamaha Τουρατζίδη (Τουρατζίδης Mx Team) θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας βοηθάνε και βρίσκονται δίπλα μας.

Ραντεβού στον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος στις 30 Οκτωβρίου.

toyratzidis-giannis

toyratzidis-giannis6

toyratzidis-giannis3

toyratzidis-dhmhtrhs1

toyratzidis-dhmhtrhs3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.