Η BOS KTM ανακοίνωσε ότι ο Paturel αρνήθηκε να εκπαιδευτεί ή να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα KTM 450 SX-F.

benoit paturel

“Δεν έχουμε πείσει ακόμα τον Benoit Paturel να εκπαιδεύσει και να δοκιμάσει τις μοτοσυκλέτες μας σε καλές συνθήκες. Μετά από λίγες ημέρες οδήγησης, ο Benoit και η συνοδεία του αποφάσισαν ότι το 450F και το σασί του δεν του ταιριάζουν, χωρίς πιθανή συζήτηση”.

Ο Γάλλος Benoit Paturel χθες με την σειρά του ανακοίνωσε ότι δεν θα οδηγεί πλέον για την ομάδα του BOS KTM. Ο Paturel δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram ότι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει τι θα φέρει το μέλλον αν και που θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά.

Benoit Paturel: «Διάβασα στον Τύπο για την πρόωρη λήξη της συνεργασίας με την ομάδα Bos KTM και πραγματικά ξαφνιάστηκα. Λυπάμαι που οι άνθρωποι της αμάδας επικοινωνούν περισσότερο με τον τύπο παρά με τους αναβάτες τους. Δεν θέλω να σταθώ πάρα πολύ για τον τερματισμό αυτής της συνεργασίας ή για τα κίνητρα που το έκαναν αυτό. Εύχομαι σε ολόκληρη την ομάδα καλή επιτυχία την φετινή χρονιά, αλλά για τον εαυτό μου δεν ξέρω τι θα φέρει το 2018 ».

Τελικά μήπως ο Γάλλος ετοιμάζετε να καλύψει το κενό του τραυματία Brian Bogers στην ομάδα της Honda HRC?

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.