Το Bassella Race 1 είναι ένα αγωνιστικό φεστιβάλ μοτοσυκλέτας που έχει ένθερμους υποστηρικτές και πολλές επιλογές για αναβάτες και θεατές. Με μεγάλη προσέλευση και ωραία ατμόσφαιρα με το κυρίως event της πρώτης μέρας να είναι η ακραία δοκιμασία, έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου.

gomez-9312-768x512

Μετά από δύο προκριματικούς αγώνες, ο Alfredo Gomez (KTM) πήρε τη νίκη στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οδηγώντας τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος με εξαιρετικό στιλ χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο. Η δεύτερη θέση πήγε στον Lorenzo Santolinο (Sherco), ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Eloi Salsench (Beta) που κατάφερε να βγάλει τον Jaume Betriu (KTM) εκτός βάθρου λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Ο Γάλλος Jeremy Tarroux (Sherco) τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ενώ ο Wade Young (Sherco), παρά τις καλές επιδόσεις του φέτος, τελικά αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την έκτη θέση.

Στους αγώνες που άνοιξαν το πρόγραμμα ο Jaime Martinez (KTM) ήταν ο ταχύτερος και ο νικητής της νέας κατηγορία ς λαμβάνοντας σαν βραβείο την δωρεάν συμμετοχή του στο Erzbergrodeo, ενώ ο Ivan Cervantes κατέκτησε μια διαφορετική νίκη αυτή την φορά με Augusti Vall στον αγώνα των ιστορικών.

Η δεύτερη ημέρα του Bassella Race 2016 ξεκίνησε με έντονες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του πρωινού αναγκάζοντας τους διοργανωτές να κόψουν ένα τμήμα 12 χλμ της διαδρομής, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των αναβατών.

Ο Γάλλος Jeremy Tarroux (Sherco) ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής διατηρώντας ταχύτητα και συνέπεια σε όλο τον αγώνα χωρίς να μπορέσει κάποιος αναβάτης να τον απειλήσει. Πολύ καλή απόδοση και για τον νεαρό Josep Γκαρσία (Huqsvarna), ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση και πρώτος Ισπανός μπροστά από τον έμπειρο Ivan Cervantes (KTM) που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί .

Επίσης να υπογραμμίζουμε την υπερπροσπάθεια του Jaume Betriu (Huqsvarna), ο οποίος μετά από ένα πρόβλημα στην εκκίνηση του αγώνα που τον ανάγκασε να χάσει πολύτιμο χρόνο ανέβηκε μέχρι την τέταρτη θέση. Οι Rafa García (Huqsvarna) και Jaime Perez (TM) ήταν οι νικητές στις Junior και Senior αντίστοιχα.

Μετά από ακόμα μια πετυχημένη διοργάνωση του Bassella Race1 έχει δοθεί το πράσινο φως για την δημιουργία ενός Super Enduro Challenge το οποίο περιλαμβάνει άλλους δυο αγώνες με παρόμοια φιλοσοφία το Enduroc (26 και 27 Νοεμβρίου) και το X-Race Motorland (17 και 18 Δεκεμβρίου ).

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.