Τα Χριστούγεννα έφτασαν και έναρξη της νέας σεζόν motocross είναι κοντά.

you-16-6254_mxgp-tv-christmas-promo-en_800x533px-v1

Για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα, το MXGP-TV σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΙ 25% έκπτωση για το  πακέτο FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017,  το οποίο περιλαμβάνει και τις δύο μέρες αγώνων Live, Σάββατο και Κυριακή.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες MXGP & MX2 Προκριματικά ΖΩΝΤΑΝΑ & OnDemand  καθώς και  ΟΛΟΥΣ  τους αγώνες των  Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων  και  FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών  στο  www.MXGP-TV.com.

Επίσης  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ και το  Monster Energy FIM Motocross των Εθνών, που θα λάβει χώρα σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια motocross στον κόσμο, το Matterley στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε το πακέτο των Χριστουγέννων χαρίζοντας στην οικογένειά σας και τους φίλους σας πρόσβαση στο MXGP-TV για τη σεζόν 2017.

Για να αγοράσετε το πακέτο ολόκληρης της σεζόν 2017 με  έκπτωση 25% κάντε κλικ  εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.