Η YAMAHA Racing αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, την διάθεσή της να βοηθήσει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.
Έτσι μας παραχωρεί μια μοτοσυκλέτα WR250f΄19 για τις ανάγκες της προετοιμασίας και της διοργάνωσης του αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το τριήμερο 14-16 Ιουνίου.
Και όπως έχουμε πει πολλές φορές, πίσω από τις μεγάλες εταιρίες, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται με σεβασμό και μεγάλη διάθεση προσφοράς. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους συνεργάτες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’όλους τους ανθρώπους της οργάνωσης.
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.