Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα της χρονιάς, ο περσινός πρωταθλητής Red Bull X-Fighters, ο Γάλλος Thomas Pagès, επιστρέφει γεμάτος μένος στην αρένα Las Ventas της Μαδρίτης. Ο Pagès είναι ένας “ψυχρός εκτελεστής” σαν αναβάτης, όμως αυτή την φορά έπρεπε να βρεθεί σε καυτή φόρμα ώστε να κατακτήσει την πρώτη του νίκη, στην 13η συνεχόμενη στάση του Red Bull X-Fighters στην Μαδρίτη.


Σε μία μάχη που χωρίς αμφισβήτηση είχε τη μεγαλύτερη εξέλιξη στην ιστορία του πιο σπουδαίου θεσμού του παγκόσμιου freestyle motocross, ο Pagès ήταν ο καλύτερος ανάμεσα στους κορυφαίους, κλειδώνοντας την πρώτη θέση του βάθρου με το “Bike Flip” που όλοι περίμεναν.

Ο Levi Sherwood σε ένα Rock Solid

Ο Levi Sherwood σε ένα Rock Solid

Οι αναβάτες που βρέθηκαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ο Αυστραλός Josh Sheenan και ο Νεοζηλανδός Levi Sherwood ήταν επίσης εντυπωσιακοί, προσφέροντας επιδόσεις που απλά θα τους έκαναν νικητές σε κάποιον άλλο γύρο. O Sheenan ήταν σαν να πετούσε εκτελώντας τρεις φορές μέσα στην ίδια βραδιά ένα διπλό backflip, και ο Sherwood παρουσίασε το νέο του “Rowedova Flip”, το οποίο παραδοσιακά εκτέλεσε άψογα. Και οι τρεις τους έπρεπε να εκτελέσουν τρικ με υψηλό ρίσκο σε κάθε σκέλος της διοργάνωσης, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στα τελικά της.

Ο Mat Rebeaud σε ένα Cliffhanger

Ο Mat Rebeaud σε ένα Cliffhanger

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη στην αρένα ταυρομαχιών Las Ventas, με 23.000 fan να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και να σχηματίζουν μία θάλασσα από λευκό και κόκκινο που πανηγύριζε έντονα, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη του φεστιβάλ του San Fermín, γνωστού για την κάθοδο των ταύρων. Ο Pagès σκόρπισε τον εξοπλισμό του στο κοινό και ο Sheenan βούτηξε ο ίδιος μέσα στην λαοθάλασσα, την ώρα που δεκάδες πυροτεχνήματα γέμιζαν τον ουρανό. Καθώς οι αναβάτες δέχονταν τα τρόπαιά τους, ο Pagès δήλωσε “Είμαι τόσο ευτυχισμένος. Οι επιδείξεις μας εδώ ήταν τόσο φορτωμένες με υψηλού επιπέδου trick, που έκαναν την βραδιά να μοιάζει με διαγωνισμό για το καλύτερο trick, όπου κάθε μα κάθε κόλπο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο”.

Ο Dany Torres κάνει ένα Flatliner Indy

Ο Dany Torres κάνει ένα Flatliner Indy

Καθώς ο Sherwood, ο πρωταθλητής του 2012, έχει κερδίσει τους δύο πρώτους γύρους της χρονιάς, η επάνοδος του πρωταθλητή του 2013 Pagès δίνει πάλι άγρια ομορφιά στο κυνήγι του τίτλου. Και είναι σίγουρα πολύ νωρίς να βγάλουμε από το παιχνίδι τον Sheenan, ο οποίος έχει δύο δεύτερες θέσεις μέχρι στιγμής στο ενεργητικό του. Τα πυροτεχνήματα θα συνεχίσουν στο Μόναχο της Γερμανίας, στις 19 Ιουλίου – όπου και για πρώτη φορά στην ιστορία του FMX – ολόκληρη η διαδρομή θα επιπλέει επάνω σε μία λίμνη.

O Taka Higashino κάνει ένα Kiss of Death Flip

O Taka Higashino κάνει ένα Kiss of Death Flip

Τελικά Αποτελέσματα Μαδρίτη:
1. Thomas Pagès (Γαλλία)
2. Josh Sheehan (Αυστραλία)
3. Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία)
4. Dany Torres (Ισπανία)
5. Taka Higashino (Ιαπωνία)
6. Maikel Melero (Ισπανία)
7. Clinton Moore (Αυστραλία)
8. Mat Rebeaud (Ελβετία)
9. Rob Adelberg (Αυστραλία)
10. Libor Podmol (Τσεχία)
11. Rémi Bizouard (Γαλλία)
12. David Rinaldo (Γαλλία)
Πηγή Redbull.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.