Η αυστριακή εταιρία WESS Promotion GmbH έχοντας την στήριξη μεγάλων πολυεθνικών αυστριακών συμφερόντων προέβη χθες στην ακολουθεί ανακοίνωση δημιουργώντας ένα νέο πρωτάθλημα με φημισμένους αγώνες.

itide wess

Η νεοϊδρυθέντα αυστριακή εταιρία αθλητικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων WESS Promotion GmbH είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ενός νέου πρωταθλήματος μοτοσικλετών για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Ένα εξαιρετικό off-road πρωτάθλημα, το World Enduro Super Series έχει σκοπό να φέρει σε επαφή πολλά από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα γεγονότα του κόσμου και να τα στεγάσει σε ένα πρωτοπόρο πρωτάθλημα enduro.

Η σειρά θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις από πολλά διαφορετικά στιλ αγώνων όπως Hard Enduro, Classic Enduro, Cross-Country και αγώνες στην παραλία όπου όλοι οι αθλητές enduro είναι ελεύθεροι να ανταγωνίζονται με οποιαδήποτε μάρκα και κυβικά μοτοσικλέτας επιθυμούν.

Όλα τα γεγονότα θα διατηρήσουν το μοναδικό πνεύμα και τους κανονισμούς τους να παραμείνουν 100% ανεξάρτητα, με ένα σύστημα ενιαίων σημείων που θα ισχύει για όλα τα γεγονότα.
Όσοι αναβάτες και εταιρίες στηρίξουν τα γεγονότα του Enduro World Super Series θα επωφεληθούν από το ευρύτερη πλατφόρμα του κλάδου της επικοινωνίας.

Για να διασφαλιστεί μια σειρά από ποιοτικές εκδηλώσεις, το Παγκόσμιο Enduro Super Series θα έχει οκτώ γύρους για το πρωταθλήματος του 2018, έχοντας με μια στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης για το πρόγραμμα του 2019.

Η σειρά θα ξεκινήσει το Μάιο στην Πορτογαλία, με το Extreme XL Lagares: ένα συναρπαστικό αγώνα που χαρακτηρίζει το λαϊκό και μοντέρνο στυλ του ανταγωνισμού enduro. Το Extreme XL Lagares θα είναι το πρώτο Hard Enduro της σειράς με τα περίφημα Erzberg Rodeo Red Bull Hare Scramble και Red Bull Romaniacs να ακολουθούν.

Η σειρά θα περιλαμβάνει εκτός από Hard Enduro και εναλλακτικές μορφές Enduro όπως το Red Bull Knock Out της Ολλανδία που διεξάγεται στην παραλία.

Ο κεντρικός κόμβος πληροφόρησης για το WESS θα είναι η ιστοσελίδα iRideWESS.com, μαζί με μια σειρά social media feeds, εξασφαλίζοντας προώθηση σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις για τις εκδηλώσεις της σειράς, πληροφορίες γεγονότων, βίντεο και πολλά άλλα.

Το iRideWESS θα ξεκινήσει επίσημα στις 11 Φεβρουαρίου 2018, τρεις μήνες πριν από την έναρξη της σεζόν.

Το iRideWESS.com είναι ζωντανό και κατέχει τα βασικά πρωταθλήματα και πληροφορίες επικοινωνίας.
Website: www.iRideWESS.comInstagram: @iRideWESSFacebook: @iRideWESSTwitter: @iRideWESS

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ World Enduro Super Series:
1. Extreme XL Lagares (Πορτογαλία) 11-13 Μαΐου
2. Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble (Αυστρία) 31 Μαΐου – 3 Ιουνίου
3. Trefle lozérien AMV (Γαλλία) 8 έως 10 Ιούνιος
4. Red Bull Romaniacs (Ρουμανία) 24-28-28 Ιούλιο
5. Red Bull 111 Megawatt (Πολωνία) Σεπτέμβριος (Ημερομηνία TBC)
6. TBA
7. Gotland Grand National (Σουηδία) 26-27 Οκτωβρίου
8. Red Bull Knock Out (Ολλανδία)

Ο χρόνος θα δείξει αν είναι το επόμενο επίπεδο στο χώρου του Enduro ή απλά μια αιρετική άποψη που απλά προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από το υπάρχων παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.