Συνεχίζει στον δρόμο της αποκατάστασης ο Peick βρισκόμενος ακόμη στο Παρίσι.

Ακολούθησε η δεύτερη επέμβαση η οποία κράτησε 7 ώρες απροσδόκητα, καθώς τα τραύματα στην περιοχή και γύρω του ματιού και της μύτης ήταν πολλά. Θα γίνει και άλλη επέμβαση στη μύτη μόλις μειωθεί το πρήξιμο. Έχει αποκατασταθεί σχεδόν όλη η ζημία στη μύτη και θα μπορέσει να αναπνεύσει κανονικά από τις 27 Νοέμβρη. Αναμένεται να πάρει το εξιτήριο στις 30 του μήνα.

Υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά του και σίγουρα όχι εύκολος. Το δεξί του μάτι θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση όπως και η μύτη του, αυτά θα τακτοποιηθούν μόλις πάει στην Καλιφόρνια.

Η οικογένεια του θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν σε αυτό το δύσκολο έργο.

Σύντομα νέες ενημερώσεις……….

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.