Νέα ενημέρωση από τον ίδιο τον Weston είχαμε αυτή τη φορά.

Με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστά λίγα από αυτά που έζησε αυτές τις δυο εβδομάδες. Όπως δήλωσε περνάει βασανιστικά από τον πολύ πόνο. Μετά από 3 επεμβάσεις πλέον μπορεί να κινηθεί λίγο, αλλά αυτό είναι απλά η αρχή. Τα σημάδια είναι πολύ θετικά και θα αναρρώσει στο μέγιστο. Την Τρίτη πετάει μάλιστα για τα πάτρια εδάφη του.

Θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδίας όλους όσους βοήθησαν χρηματικά είτε με την σκέψη και τις προσευχές τους. Την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα του.

Ένας μακρύς δρόμος δύσκολος αλλά το θετικό είναι η ολοκληρωτική ανάρρωση.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.