Η 33η έκδοση του RHL Weston Beach Race ήταν θρίλερ από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους αδελφούς Nathan και ο Ben Watson να παίρνουν τις δυο πρώτες θέσεις αφήνοντας τον Jamie McCanney στην τρίτη.

Weston Beach Race

Ο περσινός νικητής του αγώνα Shaun Simpson έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση, αλλά υπέστη ένα τεχνικό πρόβλημα στους πρώτους γύρους που τον ανάγκασε να μπει στο χώρο των service και να χάσει πολύτιμες θέσεις. Όταν οι μηχανικοί του έλυσαν το πρόβλημα του, μπήκε ξανά στον αγώνα στην 400η θέση και κατάφερε να τερματίσει 36ος μετά από μεγάλη προσπάθεια. Άτυχος στάθηκε και ο David Knight που βγήκε νωρίς εκτός αγώνα αντιμετωπίζοντας και αυτός μηχανικό πρόβλημα.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.