Μετά την εντυπωσιακή δεύτερη θέση στο φετινό Red Bull Romaniacs, ο Ισπανός Alfredo Gómez πήρε τη νίκη στην δεύτερη έκδοση του The Wall Extreme Hard Enduro στην Pietramurata της Ιταλίας. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο επίσης Ισπανός Iván Cervantes ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ιταλός Thomas Oldrati.

final.podium_thewall2016_2355_1080

Η μοναδική μορφή του αγώνα που είναι μίγμα Enduro ειδικών και Hard Enduro scramble, το Wall Extreme είδε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP να ανταγωνίζονται με μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες Hard Enduro στον κόσμο.

Ο νικητής Alfredo Gómez μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να αμφισβητήσω τους αναβάτες της EnduroGP κατά την πρωινές ειδικές, τελειώνοντας τον πρόλογο έχοντας χάσει δύο λεπτά από την κορυφή. Έπρεπε να πιέσω στο κύριο γεγονός της νύχτας και ακριβώς αυτό έκανα, παίρνοντας την νίκη.»

Έχοντας κατακτήσει την δεύτερη θέση στον πρόλογο, ο Iván Cervantes έδειξε επίσης καλή ταχύτητα στις ακραίες συνθήκες της νύχτας ολοκληρώνοντας τις ημέρα 25 δευτερόλεπτα πίσω από Gómez.

Iván Cervantes: «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, μου άρεσε η μικτή μορφή της The Wall πολύ. Οι πρωινές ειδικές ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτό που έχω συνηθίσει, αλλά ο αγώνας το βράδυ ήταν περισσότερο σαν μια ιστορία επιβίωσης. «

Ο τρίτος της κατάταξη του αγώνα Thomas Oldrati μετά τον αγώνα δήλωσε: «Το Τείχος είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους αναβάτες enduro σαν εμένα να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας σε πραγματικά ακραίες συνθήκες. Πέρυσι τερμάτισα έκτος, ενώ φέτος κατάφερα να εξασφαλίσω μια θέση στο βάθρο .»

Παρά τις προσπάθειές του, ο ειδικός του Hard Enduro Mario Roman έμεινε στην τέταρτη θέση.

Mario Roman: «Είναι κάλο αυτό το μίγμα και ο συναγωνισμός με τους αναβάτες EnduroGP. Χάνοντας πολύ χρόνο το πρωί έκανα το καλύτερό για να είμαι κοντά στην κορυφή κατά τη διάρκεια του main event, αλλά μια άσχημη πτώση δύο γύρους πριν το τέλος έκανε τα πάντα πολύ πιο δύσκολα.»

Αποτελέσματα The Wall Extreme Enduro 2016:
1. Alfredo Gómez (KTM) 01:18:04.60
2. Iván Cervantes (KTM) 01:18:30.29
3. Thomas Oldrati (Husqvarna) 01:19:45.07
4. Mario Roman (Husqvarna) 01:19:52.77
5. Oscar Balletti (Honda) 01:23:08.85
6. Deny Philippaerts (Beta) 01:23:14.52
7. Davide Soreca (Honda) 01:24:37.23
8. Andreas Pfeifer (Gas Gas) 01:25:28.46
9. Alessandro Battig (Honda) 01:28:34.70

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.