Ο αναβάτης της Monster Energy Kawasaki Racing Team, Ryan Villopoto θα πάρει την απόφαση για τη συμμετοχή του στο MXGP αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη στο Valkenswaard της Ολλανδίας μετά από δοκιμές αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Villopoto τραυματίστηκε, όταν είχε μία πτώση κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους στον αγώνα GP του Τρεντίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έχει υποβληθεί σε ιατρική εξέταση αυτή την εβδομάδα και έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς που έπασχε από μια αποτυχία κόκκυγα.

Η 26 ετών Αμερικανός θα λάβει μια απόφαση μαζί με την ομάδα του προσωπικού KRT αν πρέπει ή όχι να αγωνιστεί στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου FIM Motocross MXGP πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο. «Οι γιατροί του είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω ζημίας αν αγωνιστεί, αλλά φυσικά θα είναι επώδυνο. Δεν θέλουμε να ασκήσει πίεση. Ο Ryan θα κάνει μια δοκιμή και στη συνέχεια θα πάρουμε μια απόφαση για αυτό το Σαββατοκύριακο, «εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας François Lemariey.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.