Χτες στο κατατακτήριο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Imola στην Ιταλία ο Cairoli είχε μία πτώση.

Η πτώση του άσσου αναβάτη της ΚΤΜ δεν οφείλεται σε επικίνδυνη οδήγηση όπως πολλοί πίστεψαν στην αρχή. Ο αναβάτης της ΚΤΜ προσπαθούσε να ανέβει θέσεις μετα απο μία κακή εκκίνηση, ενώ ήταν στην 7η θέση και περνούσε μπροστά από το pitlane πήρε την εξωτερική γραμμή και τυφλωμένος από τον ήλιο που έδυε πάτησε στην άκρη της πίστα με αποτέλεσμα την πτώση του.

Μετά απο ιατρικούς ελέγχους δεν διαπιστώθηκε κάτι το σοβαρό εκτός απο μερικους πόνους στη λεκάνη απο την πτώση στο έδαφος. Σήμερα θα πρέπει να σηκωθώ για τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν, είπε ο Tony, θα αγωνιστεί και αν οι πόνοι δεν του επιτρέψουν να συνεχίσει θα αναγκαστεί να αποσυρθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Tony Cairoli:  ”MXGP imola. Κακή αρχή, επιστροφή από την 16 θέση στην 7η. Τυφλωμένος από τον ήλιο, έκανα ένα μικρό λάθος με μεγάλο αντίκτυπο. θα πρέπει σίγουρα να εργαστούν για να κάνουν την πίστα λιγότερο επικίνδυνη σε ορισμένα σημεία το επόμενο έτος, αλλά η τοποθεσία είναι καταπληκτική και αυτός είναι ο τρόπος που προσπαθούμε να κάνουμε τον αθλητισμό μας και πιο δημοφιλής. Αύριο θα είμαι έτοιμος και θα δω πόσο θα πονάω.”

Click to accept cookies and enable this content

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.