Ο Vince Friese είναι ένας μαχητικός αναβάτης που προσπαθεί να διακριθεί στις αμερικανικές πίστες.

Vince Friese

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Angel Stadium του Anaheim δεν φάνηκε να είναι και τόσο τυχερό για αυτόν, καθώς του έφερε πάλι μπελάδες και μετά το περσινό επεισόδιο με τον Weston Peick ήρθε να προστεθεί ένας νέος καβγάς αυτή την φορά με τον Jason Anderson. Ο Jason Anderson μετά την αντιαθλητική του συμπεριφορά τελικά αποκλείστηκε από τον τελικό . Παρακολουθήστε τις περιπέτειες του Vince Friese.

Vince Friese & Weston Peick Fights

Vince Friese & Jason Anderson

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.