Μετά από έναν ηχηρό τελικό στο Καόρ της Γαλλίας τον περασμένο Μάρτιο και τον έκτο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλητή Taddy BLAZUSIAK (PL – KTM).

Η Maxxis FIM SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι και πάλι στο προσκήνιο αυτό το Σάββατο στο Atlas Arena του Λοτζ (Πολωνία) για την πρώτη εκδήλωση μιας συναρπαστικής σειράς αγώνων για το 2015-16. Πολλοί αναβάτες αναμένετε να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, ένας από αυτούς είναι και ο Βρετανός Paul Bolton που μας παρουσιάζει την διαδρομή του πρώτου αγώνα από τις χθεσινές αναγνωρίσεις των αναβατών.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.