Την Κυριακή το βράδυ μετά το Anaheim1 Supercross, κλέφτες εισέβαλαν στης BTOSports-KTM-WPS τρέιλερ του αγώνα και έκλεψαν χιλιάδες δολαρίων εξοπλισμό. Είναι όλα δικά μου λεφτά.. λεφτά απο την τσέπη μου… και η ασφάλεια δεν καλύπτει τίποτα.. ήταν τα λόγια του υπεύθυνου.

ktm bto team

Ενώ οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες είχαν ευτυχώς αποθηκευθεί με ασφάλεια στο εσωτερικό του χώρου του αγώνα, μια τεράστια ποικιλία των εξαρτημάτων και εργαλείων εκλάπησαν απο το φορτηγό της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Forrest Butler και το πλήρωμά του, συνέχισαν την προετοιμασία για το Σαν Ντιέγκο1. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ξεκίνησε το κυνήγι για να βρει τους ενόχους και τα κλοπιμαία.

Βίντεο επιτήρησης βοήθησε στον εντοπισμό του ενός από τους κλέφτες και η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει για τον εξοπλισμό.

Στο Σαν Ντιέγκο, ο Forrest Butler έδωσε συνέντευξη στο Racer X και εξήγησε τη σημερινή κατάσταση, έδωσε κάποια στοιχεία των κλοπιμαίων που μπορεί να είναι χρήσιμα  στους κατοίκους της περιοχής της Νότιας Καλιφόρνιας για την ανεύρεση τους.

Επίσης τόνισε πως αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό δεν είναι και μεγάλη υπόθεση και ότι η ασφάλεια θα καλύψει, ή ότι το γεγονός αυτό είναι μια σταγόνα στον ωκεανό για την KTM, ας το ξανασκεφτούν. «Είμαστε μια ιδιωτική ομάδα, είναι όλα δικά μου λεφτά, λεφτά απο την τσέπη μου… και η ασφάλεια δεν καλύπτει τίποτα.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό video της συνέντευξης.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.