Το 2015 ο κόσμος του motocross ήταν πολύ ενθουσιασμένος που θα έβλεπε τον Ryan Villopoto να αγωνίζεται σε αγώνες GP, όπως και ίδιος φυσικά.

Villopoto

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία MXGP ήταν μεγάλος, ο RV έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όπως ξέρει να κάνει τόσα χρόνια, αλλα δέν κατάφερε τα αναμενόμενα. Οι ατυχίες και ο τραυματισμός του τον άφησαν εκτός συναγωνισμού.

Όπως ο ίδιος είπε, το MXGP είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video το ταξίδι του μέσα από τους πρώτους τέσσερις γύρους της σειράς MXGP.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.