Η τρίτη έκδοση του πιο μοναδικού αγώνα στο motocross αναμένεται να επιστρέψει στο Pomona Fairplex στις 22 Οκτωβρίου. Στο Red Bull Straight Rhythm 2016 για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα ηλεκτρικό ποδήλατο motocross θα διαγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν και κανείς δεν ξέρει αν ή όχι η μοτοσυκλέτα θα αποδειχθεί να είναι ανταγωνιστική, ένα πράγμα είναι σίγουρο, η πίστα του 2016 θα προσφέρει επικές μάχες σε όλους τους τομείς.

Με 74 εμπόδια που κατασκευάζονται μέσα στην πίστα του μισού μιλίου, οι αναβάτες θα βιώσουν σχεδόν κάθε εμπόδιο Supercross που γνωρίζει ο άνθρωπος. Θα ξεκινά με μια υπερυψωμένη «drop-in» εκκίνησης που θα πέσουν οι αναβάτες στην πρώτη σειρά των αλμάτων στην πίστα. Μετά το άλμα μέσα στην πίστα, οι αναβάτες αντιμετωπίζουν την πρώτη από τις τρεις ελέγχου ταχύτητας στην πίστα. Διατηρώντας παράλληλα το ρυθμό είναι προφανής παράγοντας από την άποψη για την νίκη της εκδήλωσης, ο έλεγχος της ταχύτητας είναι ίσο μέρος της εξίσωσης.

Οι Ryan Dungey , Marvin Musquin και Josh Hansen , θα επιστρέψουν στην κούρσα, μαζί με τον νεοφερμένο Trey Canard . Στην κατηγορία Lites Νότιας Αφρικής ο Kerim Fitz-Gerald θα αντιμετωπίσει τους Shane McElrath, Dakota Alix και Josh Hil, ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του με την ηλεκτρική μοτοσικλέτα Alta Motors. Ο ένας και μοναδικός Ronnie Mac θα κάνει το Straight ντεμπούτο του.

Open class
Ryan Dungey, Marvin Musquin, Trey Canard, Josh Hansen, Jeff Alessi, Nico Izzi, Austin Politelli, Darryn Durham, Deven Raper, Tevin Tapia, Kyle Chisholm, Nick Schmidt, Vince Friese, Axell Hodges, Dustin Pipes, Gregg Duffy

Lites class
Shane McElrath, Jordon Smith, Mitchell Oldenberg, Dakota Alix, Kerim Fitz-Gerald, Josh Hill, Colton Aeck, Ben LaMay
Pala Raceway Qualifier – Jon Jon Ames
Riverfront MX Park Qualifier – Dare DeMartile

Special Exhibition Race
Ronnie Mac vs. Trevor Piranha

Για εκείνους που δεν μπορούν να παραβρεθούν στο γεγονός, θα μεταδοθεί ως μέρος της σειράς Signature Red Bull ζωντανά στις 22 Οκτωβρίου στο Red Bull TV και ως πρόγραμμα highlight 90 λεπτά στις 27 Νοεμβρίου στο NBC.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.