Ο Walker με τον ταχύτερο γύρο στα προκριματικά της Παρασκευής.

sea to sky

Το πρωί της Παρασκευής στα προκριματικά του Red Bull Sea to Sky 296 αναβάτες από 30 χώρες πήραν μέρος για να καθορίσουν τη σειρά εκκίνησης για τους τρεις τελικούς. Ο Jonny Walker σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με το KTM EXC 300, τον ακολούθησε ο Andrea Lettenbichler από τη Γερμανία και o Wade απο τη Νότια Αφρική. Δείτε στα παρακάτω video στιγμιότυπα.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.