Παρακολουθήστε στο παρακάτω video την άσχημη πτώση του Paulo Gonçalves στο stage8, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Ο αγώνας Rally Dakar είναι απο τους πιο δύσκολους αγώνες που σε μία στιγμή μπορεί να συμβούν τα πάντα.

#Dakar2016 – Undestructible Gonçalves

The podium is only for those who only focus on getting there. / El podio es solamente para los que se concentran en llegar. #Dakar2016

Δημοσιεύτηκε από Dakar Rally στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.