Ο πρώτος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου 2019 στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών. 

Ο Γιάννης Τουρατζίδης εμφανώς ανανεωμένος διεκδίκησε και πήρε δύο νίκες ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μη αφήνοντας περιθώριο αμφισβήτησης. Δείτε στα παρακάτω video στιγμιότυπα του αγώνα με τα μάτια του αναβάτη απο τη Θεσσαλονίκη.

MX1 Race 1
Click to accept cookies and enable this content

MX1 Race 2
Click to accept cookies and enable this content

Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Race report ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.