Ο πέμπτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ» στα Δουνέϊκα του Πύργου από την ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.

Μάχες σε όλες τις κατηγορίες και θέαμα πρόσφεραν οι αναβάτες που έδωσαν το παρών στην πολύ όμορφη πίστα. Δείτε παρακάτω πλάνα του αγώνα με τα μάτια των αναβατών.

Γεωργαντάς Αλέξανδρος: O Αλέξανδρος στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος κατέκτησε την δεύτερη θέση. Μετά απο μία κακή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος και μένοντας στις πίσω θέσεις κατάφερε και τερμάτισε τρίτος. Στο δεύτερο σκέλος κάνοντας καλή εκκίνηση η δεύτερη θέση τον έφερε στην δεύτερη θέση του συνόλου.

Κανάκης Μάριος: O Μάριος και στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος στην κατηγορία ΜΧ85, συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και πηγαίνει στον επόμενο αγώνα αήττητος.

Μπαξεβάνης Δημήτρης: O Μπαξεβάνης φέτος άλλαξε κατηγορία και μεταφέρθηκε απο την ΜΧ1 στην πολυπληθή ΜΧ2, δείχνοντας πως έχει την ταχύτητα και είναι ανταγωνιστικός.

Πακαταρίδης Βασίλης: O Περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΧopen συνεχίζει ακάθεκτος για ακόμα ένα τίτλο φέτος. Με δύο ακόμα νίκες στον πύργο άνοιξε τη βαθμολογική του διαφορά απο τον δεύτερος της κατηγορίας Σταμάτη Δημολιάνη, ο οποίος ακόμα δεν έχει επανέλθει απο τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Race report ΕΔΩ.

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.