Για ακόμη μια χρονιά μετά την λήξη του πρωταθλήματος MOTOGP, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ισπανός Marc Márquez, δοκίμασε τις δυνατότητες σε πιο βρόμικες εκδόσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μακριά από τα φώτα και την χλιδή του MOTOGP.

15555703_1207007666044770_1157317989_n

Στις 11 Δεκεμβρίου συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ENDURO Καταλονίας μαζί με τον εικοσάχρονο αδερφό του Αlex. Σίγουρα ο Ισπανός αστέρας δεν θα μπορούσε να απειλήσει τον νικητή του αγώνα Oriol Mena, απλά θέλησε να ζήσει μια off road εμπειρία χωρίς το βαθμολογικό άγχος. Οι επίδοση των αδερφών Márquez ήταν αρκετά καλή στον αγώνα τερματίζοντας 20ος στη γενική και 10ος στην κατηγορία του ο Marc, ενώ ο Alex τερμάτισε στην 30η θέση και 11ος στην Elite.

Μετά τον αγώνα ο Marc Márquez ήταν ενθουσιασμένος αν και αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα σπάζοντας το καπάκι του μοτέρ του σε ένα βράχο.

Marc Márquez: “Ήταν πολύ διασκεδαστικό και μια πολύ ωραία εμπειρία. Αν στο μέλλον μου δοθεί ξανά η ευκαιρία θα ήθελα να το επαναλάβω “.

Ν. Ζέλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.