Το 2005, ένας μικρός αναβάτης από τη Γερμανία ήρθε στην Αμερική για να αγωνιστεί με τους κορυφαίους αναβάτες minicycle των ΗΠΑ. Πολύ λίγοι άνθρωποι είχαν ακούσει το όνομα Ken Roczen.

ken roczen

Ο μικρός έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα να κάνει, και αποδείχτηκε ένας αναβάτης που θα κυριαρχούσε στον κόσμο και στο αμερικάνικο πρωτάθλημα motocross. Στο Budds Creek, o Roczen έχει κερδίσει 18 από τους 22 αγώνες το 2016, και θα φτάσει στον τελικό γύρο το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Ιντιάνα ως πρωταθλητής.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.