Ο Ken Roczen άρχισε τις πρώτες επαφές με την μοτοσυκλέτα του, οδηγώντας στην αρχή χωρίς άλματα και πίεση στις στροφές, οδήγησε αρκετά για να αρχίσει να συνηθίζει και πάλι την μοτοσυκλέτα.

Φαίνεται πως είναι αρκετά έτοιμος αφού ξεκίνησε τις προπονήσεις σε πίστες, όπως στην Καλιφόρνιας όπου πραγματοποίησε δοκιμές με το Team Honda Factory δείχνοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Πολλά ακούγονται και λέγονται όπως για την επιστροφή του στο ΜΧ των Εθνών, ο Ken όμως έχει ένα και μόνο στόχο, της επιστροφή του στο πρώτο Supercross στο ANAHEIM στις 6 Ιανουαρίου του 2018.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video στιγμιότυπα απο την προπόνηση και τη μίνι συνέντευξη του Ken.

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.