Ο δέκατος τρίτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross διεξάγετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ινδονησία, στην πίστα Semarang, με τους σημερινούς κατατακτήριους αγώνες και νικητές τους Jeffrey Herlings και Jonass Pauls στις κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα. Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές των σημερινών κατατακτήριων αγώνων.

Αποτελέσματα κατατακτήριων αγώνων ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.