Ο πέμπτος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος motocross 2017 πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 16 Απριλίου στην Ιταλία στην πίστα του Trentino με απίστευτες μάχες σε όλες τις κατηγορίες, με τον Antonio Cairoli να πρωταγωνιστεί σε τρελούς ρυθμούς και απίστευτες προσπεράσεις. Δείτε στα παρακάτω video στιγμιότυπα του αγώνα με τα μάτια των αναβατών  Antonio Cairoli,  Evgeny Bobryshev και την γυναίκα της παρέας Kiara Fontanesi.

Antonio Cairoli Race 1

Antonio Cairoli Race 2

Evgeny Bobryshev Race 2

Kiara Fontanesi Race 1

Αποτελέσματα και βαθμολογίες Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.