Ο πέμπτος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος motocross 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Trentino της Ιταλίας θα μείνει γραμμένος στην ιστορία με την απίστευτη οδήγηση του Antonio Cairoli, ο οποίος μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι απο τους καλύτερους αναβάτες του motocross του κόσμου και δεν είναι τυχαίοι οι τίτλοι που κουβαλάει. Απολαύστε στο παρακάτω video την ιστορική ημέρα στον αγώνα του Trentino.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.