Παρακολουθήστε στιγμιότυπα απο τον 4ο αγώνα Monster Energy Supercross Oakland με τα μάτια του James Stewart. Ο Stewart αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο προβλήματος στα μάτια. 

James Stewart: Ήθελα απλώς να ενημερώσω για το τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Θα μπορούσα να πω ότι από την 1η δοκιμής μετά το ατύχημά μου στην Α1 δέν ήταν σωστό, αλλά σκέφτηκα ότι αν συνέχιζα να οδηγώ τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Καθώς η νύχτα προχωρούσε τα πράγματα χειροτέρεψαν και αυτό ήταν που με ανάγκασε να εγκαταλείψω στο Main. Το χειρότερο είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πώς πρόκειται να αισθανθείς όταν προσπαθείς.  Έτσι, γι ‘αυτό αποφάσισα να προσπαθήσω να τρέξει αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι δικό μου λάθος, διότι, αντί να θεραπευτώ 100%, ήθελα να συνεχίσω, να τρέξω για τους οπαδούς μου, γιατί μου αρέσει να τρέχω. Σαφώς δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μετά από αυτό, το Σάββατο αισθάνθηκα σαν ηλίθιος επειδή προσπάθησαν όταν ξέρω ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Μπορώ να σας πω, ωστόσο, ότι δεν θα προσπαθήσω να τρέξω και πάλι όπως έκανα και το προηγούμενο Σάββατο. Για μένα, ένα πρόσωπο που μένει εκτός είναι ένας λιποτάκτης και το μισώ τόσο πολύ, ένιωσα σαν ένας άνθρωπος που έχει αποτύχει και έχω σκεφτεί τα πολλά. Ήμουν εκεί, αλλά δεν είμαι λιποτάκτης και θα συνεχίσω να προσπαθώ. Αλλά δεν πειράζει, οι άνθρωποι γύρω μου ξέρουν ποιος είμαι και οι οπαδοί μου «πραγματικά» το ίδιο κάνουν και αυτοί. Έτσι, σε αυτό το σημείο, θα  τρέξω όταν είμαι έτοιμος. Θα μπορούσε να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο ή ένα μήνα από τώρα, αλλά θα κάνω ό, τι είναι καλύτερο για μένα και όχι αυτό που είναι καλύτερο για τους άλλους. Σας αγαπώ παιδιά και πραγματικά εκτιμώ την υποστήριξή σας όπως πάντα. Ήρθα πίσω και θέλησα να απολαύσω αυτό το έτος στους αγώνες και να το διασκεδάσω, αλλά δεν είμαι έτοιμος 100%. Γι ‘αυτό θα επανέλθω όταν μπορώ να κάνω και τα δύο όπως ο αληθινός JS7 .  Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους χορηγούς μου για την υποστήριξή τους σε αυτό. Ξέρω ότι εσείς λέτε ότι δεν χρειάζεται να σας ευχαριστήσω, αλλά είναι ωραίο. Και για τους οπαδούς μου, ξέρω πως δεν μπορούν να περιμένουν να είμαι 100% έτοιμος ώστε όλοι να απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα μαζί, όπως πάντα. Thx και πάλι, θα επιστρέψω και πάλι σύντομα.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.