Η έκτη έκδοση του Monster Energy Cap μαζί με αυτό το βραβείο Million Dollar πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η φετινή γραμμή εκκίνησης ήταν γεμάτη από σημαντικά ονόματα, αλλά έλειπαν κάποιοι κορυφαίοι αναβάτες που έχουν αλλάξει ομάδες και στη συνέχεια θα τους δείτε μόνο κατά την έναρξη της Supercross σεζόν. Δείτε παρακάτω ολόκληρους τους αγώνες.

Monster Energy Cup Main Event Race 1

Monster Energy Cup Main Event Race 2

Monster Energy Cup Main Event Race 3

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.