Με μια πλούσια αγωνιστική ιστορία και πρωταθλητές της αγωνιστικής εργοστασιακής ομάδας Honda Αμερικής, η μάρκα Honda είναι συνώνυμο με τη νίκη, και όλοι όσοι συμμετέχουν είναι αφιερωμένοι στην επίτευξη αυτού του στόχου.

568d70dac518f2.86124340

Με επικεφαλή τον Αγωνιστικός Διευθυντής Dan Betley, ο οποίος ξεκίνησε με την αμερικανική Honda ως μηχανικός για τον Jeff Stanton στις αρχές της δεκαετίας του ’90, το 2016 η προσπάθεια της ομάδας της Honda HRC είναι βασισμένη γύρω από τους Trey Canard και Cole Seely, οι οποίοι είναι και οι δύο από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες αναβάτες. Για κάθε αναβάτη, ο απώτερος στόχος είναι τα κορυφαία αποτελέσματα και να είναι στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.