Ο Colton Haaker είχε μία τρομακτική πτώση στο Extreme XL Lagares στην Πορτογαλία όταν έφτασε σε ένα ρέμα και προσπαθώντας να το περάσει έπεσε με το κεφάλι.

Στην προσπάθειά του να περάσει ένα ρέμα ο Colton έπεσε με το κεφάλι και η μοτοσυκλέτα του έπεσε επάνω του. Έχουμε δεί πολλές φορές οι αναβάτες σε προσπάθειες του να περάσουν εμπόδια να κάνουν endos, και τις μοτοσυκλέτες του να του πλακώνουν. Στην συγκεκριμένη στιγμή όμως ήταν διαφορετικά, καθώς ο αναβάτης είχε το κεφάλι του μέσα στο νερό και αν δεν υπήρχαν οι θεατές να τον βοηθήσουν θα είχαμε τα χειρότερα.

Δείτε στο παρακάτω video την άτυχη στιγμή το Αμερικανού αναβάτη.

Click to accept cookies and enable this content

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.