Φήμες που διέρρευσαν απο την  Kawasaki USA λένε πως ο Eli Tomac υποφέρει απο ρήξη ώμου. 

tomacB

Στον εναρκτήριο αγώνα του Monster Energy Supercross του Main Event στο Anaheim 1 ο Tomac είχε μία άσχημη πτώση χτυπώντας τον αριστερό του ώμο, όπου αναγκάστηκε λίγο αργότερα να εγκαταλείψει. Με την πτώση ματιά φαινόταν ότι μόνο μια μελανιά ήταν και τίποτα το σοβαρό, η ομάδα του λέει ότι υπέφερε από τους μώλωπες στον ώμο του, αλλά περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι …

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.