Ο Βρετανός θρύλος του Extreme Enduro & Hard Enduro Graham Jarvis έκανε μια πραγματικά καλή αρχή το 2018, ξεκινώντας με τη νίκη στο The Tough One 2018 τον Ιανουάριο.

Για πρώτη φορά είχε διαφορετική στρατηγική και άλλαξε μοτοσυκλέτες καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπως στο The Hard One όσο και στην Hells Gate που συμμετείχε με το Husqvarna 4t.

Έκανε επίσης μια καλή αρχή στην παγκόσμια σειρά Super Ednuro (WESS), στο Extreme XL Lagares και μια εκπληκτική νίκη στο Erzberg Rodeo.

Έχασε τη νίκη στην ισπανική εκδήλωση Hard Enduro Hixpania λόγω μιας ατυχής χρονικής ποινής και στη συνέχεια εμφανίστηκε στo Γερμανικό Extreme Enduro Getzen Rodeo. Ήταν ο νικητής των τελευταίων τριών και ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά δεν το κατάφερε.


Δεν συμμετείχε στο Sea to Sky, σε ένα απο τους αγαπημένους του αγώνες, λόγω του αυστηρού χρονοδιαγράμματος του WESS και του British Extreme Enduro Championship.

Οι συμμετοχές του και οι θέσεις τερματισμού:
24MX Alestrem Hard Enduro: 2ος
The Tough One Hard Enduro: 1ος
Hell’s Gate Hard Enduro: 2ος
Extreme XL Lagares Extreme Enduro: 5ος
Erzberg Rodeo Extreme Enduro: 1ος
Trefle Lozerien Classic Enduro: 44ος
Romaniacs Hard Enduro: DNF
Hixpania Hard Enduro: 2ος
Getzen Rodeo Extreme Enduro: 5ος

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.