Η Laia Sanz με την KTM 450 Rally ετοιμάζετε για το Dakar της Νότιας Αμερικής που ξεκινάει στις 6 Ιανουαρίου στη Λίμα του Περού και θα τελειώσει μετά απο 9,000 χιλιόμετρα στην Κόρδοβα της Αργεντινής στις 20 Ιανουαρίου.

 laia-sanz-in-training-for-south-america

Η Sanz γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και έχει αφήσει το στίγμα της στους αγώνες αντοχής μοτοσικλετιστών απο τότε που έκανε το ντεμπούτο της στο Dakar το 2011. Συμμετέχει απο τότε κάθε χρόνο όπου και τερματίζει.

Η Sanz είναι η ταχύτερη γυναίκα στο Dakar καταφέρνοντας να τερματίσει στο top 10 με την 9η θέση το 2015. Όλα αυτά μετά απο τις συμμετοχές της σε Enduro, Trials και Endurocross, με πολλούς τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα enduro Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, στο Εθνών Γυναικών, στο X Games και στο Ντακάρ.

Laia Sanz: «Όταν άρχισα να αγωνίζομαι, ήμουν το μόνο κορίτσι. Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν και άλλα κορίτσια που κάνουν αυτές τις κούρσες και σε μερικά χρόνια θα έχουμε ακόμα περισσότερες από εμάς να αγωνίζονται στο Dakar και στο Enduro. Το Dakar με έχει γοητεύσει από τότε που ήμουν παιδί, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και για τα όμορφα τοπία της Αφρικής”.

Η 31χρονη Sanz θα αγωνιστεί με Rally KTM 450, τον αυστριακό κατασκευαστή που έχει κερδίσει τις 16 τελευταίες εκδόσεις του Dakar, και θα προσπαθήσει με την ομάδα της να συνεχίσει αυτή την καλή πορεία, και δηλώνει έτοιμη για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.