Απόψε, κατά τη διάρκεια του πρώτου 450SX Ημι Προκριματικού στο 2015 Ντιτρόιτ Supercross, ο Jake Weimer έκανε ένα μικρό λάθος με αποτέλεσμα ο Trey Canard να προσγειώθηκε πάνω του. Και οι δύο αναβάτες έπεσαν στο έδαφος με τεράστια δύναμη, και με την κόκκινη σημαία να κυματίζει, διακόπηκε το σκέλος με 15 λεπτά καθυστέρηση στο πρόγραμμα. Η κινητή Ιατρική ομάδα απομάκρυνε τους αναβάτες απο τον χώρο της πίστας για να τους παράσχει ιατρική βοήθεια , με τον Jake να αιμορραγεί από το πηγούνι του.

Η άτυχη στιγμή- φωτο FOX sports

Η άτυχη στιγμή- φωτο FOX sports

Μετά την έξοδο από την πίστα, Ο Jake μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση, ενώ Trey έβγαλε ακτίνες Χ στην πίστα στο Asterisk Mobile Ιατρικό Κέντρο. Δεν υπάρχει ακόμα ιατρική επιβεβαίωση, αλλά λέγετε ότι Trey Canard έχει σπασμένο αριστερό χέρι. Δεν υπάρχει ακόμα οποιαδήποτε ενημέρωση για τον Jake ακόμα.

Ο Jake και ο Trey είναι δύο από τους πιο αγαπημένους αναβάτες στον αθλητισμό και είναι κρίμα για αυτούς αυτή η ατυχία. Ας ελπίσουμε, ότι θα αναρρώσουν γρήγορα και θα είναι πίσω σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι……………

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.