Μια συγκλονιστική κούρσα για τον Jason Anderson στον αγώνα ΜΧ2 / Open, ρόδα-ρόδα με τον πρόσφατα Πρωταθλητής ΜΧ2 Jeffrey Herlings. 

jason-anderson-2016-motocross-of-nations-maggiora-italy
Ο αγώνας είχε τελειώσει για τον Anderson, περνώντας τη γραμμή τερματισμού με υψωμένα τα χέρια για την νίκη, δυστυχώς, περνώντας το άλμα με αργή ταχύτητα ο επόμενος αναβάτης δεν τον είδε και προσγειώθηκε επάνω του. Αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρείο και να μην συμμετέχει στον επόμενο αγώνα.

Jason Anderson: «Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπούσα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά τον ταχύτερο χρόνο στις χρονομετρημένες κατατακτήριες, είχα μια μικρή «κακή τύχη στις κατατακτήριες. Χτυπήθηκα από πίσω στην πρώτη στροφή, και τραυμάτισα το πόδι μου. Αποφάσισα να τρέξω την Κυριακή, παρά το πρόβλημα, και η πρώτη κούρσα μου πήγε αρκετά καλά από την αρχή. Πήρα το holeshot και άρχισα να απογειώνομαι στη συνέχεια, στα μέσα του αγώνα ο Herlings ήρθε και είχαμε μια καλή μάχη για μερικούς γύρους, μέχρι που έπεσε. Σε εκείνο το σημείο είχα μόνο να διαχειριστώ το πλεονέκτημα για να πάρω τη νίκη. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που διέσχιζα τη γραμμή του τερματισμού πρώτος, αλλά στη συνέχεια είδα ότι μια μοτοσικλέτα προσγειώθηκε επάνω μου. Ελέγξαμε τα πάντα και φαίνεται ότι είμαι εντάξει, αλλά είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να αγωνιστώ στον επόμενο αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα των ΗΠΑ για τη νίκη. “

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.