Το τραχύ και βραχώδες έδαφος της Φινλανδίας ώθησε τους συμμετέχοντες στα όρια τους στην δεύτερη ήμερα του τέταρτου γύρου του FIM Maxxis Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro GP.
Οι Pela Renet (Husqvarna) και Matt PHILLIPS (KTM) έκαναν το δύο στα δύο στην E2 και Ε3 κατηγορίες αντίστοιχα, ο Christophe NAMBOTIN (KTM) επέστρεψε στην κορυφή της E1. Ο Danny MCCANNEY (Beta) με την δεύτερη του νίκη στην Φιλανδία κατάφερε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στην κατάταξη της EJunior. Η Laia SANZ (Honda) κυριάρχησε στο Κύπελλο Γυναικών και ο Albin ELOWSON (Husqvarna) μείωσε την διάφορα του από την κορυφή της Youth Cup 125 με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Για όσους δεν ήταν εκεί, μπορείτε να δείτε ένα ωραίο video, και προσοχή οι αναβάτες με τα μόβ φόντα είναι στην κατηγορία γυναικών την οποία δεν είδαμε στον EWC της Ελλάδος στην Καλαμπάκα……………

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.