Αυτό το έτος είδαμε αρκετές πτώσεις απο τους ταχύτερους αναβάτες motocross στον κόσμο. Τους πρώην πρωταθλητές, Antonio Cairoli, Ryan Villopoto, Jeffrey Herlings και Jordi Tixier να μήν μπορούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν όπως θα ήθελαν, αλλά και τους Romain Febvre, Tim Gajser και Pauls Jonass να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video της μιας ώρας περίπου τα γεγονότα του 2015 MXGP.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.