Παρακολουθήστε το 52λεπτo video του MXGP για το πρωτάθλημα του 2017, όπου ταξίδεψε όλη τη σεζόν του 2017 και για να σας παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές.

Cairoli_MXGP_12_POR_2017

Από το MXGP του Κατάρ μέχρι το τελικό GP στο Villars Sous Ecot, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα μαζί στο παρακάτω video σε μία ανασκόπηση της σεζόν. Επίσης παρακολουθήστε τον εορτασμό του 9ου τίτλου του Antonio Cairoli, αναβάτη της του Red Bull KTM Factory Racing, καθώς και την πρώτη νίκη του πρωταθλήματος του Pauls Jonass της Red Bull KTM Factory Racing.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.